Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kantine- og rengøringsassistent søges til vikariat

Riis Retail A/S søger en ny medarbejder til vores kantine- og rengøringsteam. Der er tale om et vikariat på 4 måneders varighed, dog med mulighed for fastansættelse.

Jobbet er en kombination af kantine- og rengøringsarbejde fordelt på 4 timer dagligt i hverdagene. Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på både at lave mad samt gøre rent i vores kontorlokaler. Ligeledes forventer vi, at du har kørekort, da vi har flere lokationer i den sydlige del af Kolding.

Mødetiden er mandag til fredag fra kl. 06.00 - 10.00. Der kan dog blive tale om en ugentlig dag, hvor mødetiden er fra kl. 10.00 - 14.00.

Opstart snarest muligt efter aftale.

Om dig

Vi forventer, at du er omhyggelig og mødestabil og kan få noget fra hånden. Du er vant til at arbejde selvstændigt og kan tage ansvar for egne arbejdsopgaver. Vi forventer også, at du i videst muligt omfang kan være fleksibel med flere arbejdstimer ved sygdom og afvikling af ferie.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af en spændende virksomhed, hvor omgangstonen er god og uformel. Du kommer til at indgå i et velfungerende team på 4 medarbejdere.

Ansøgning samt CV sendes til: brjo@riis-retail.com

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her