Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kantineassistent til LEO Pharma i Ballerup


Skal du være del af vores personalerestaurant i Ballerup?

Om jobbet og din nye arbejdsplads.
Som Kantineassistent hos os, bliver du del af et team på 19 kollegaer inklusiv dig selv, i et uformelt og rart arbejdsmiljø. Vi laver dagligt mad til gæster, hvor alt laves fra bunden.

Dine arbejdsopgaver er alsidige med ansvar for

  • Salatbar
  • Buffet service
  • Ad hoc opgaver

Hvem er du og hvad står du for?
Du har erfaring som kantineassistent og er kendt for at være stabil, levere god service og bidrage med godt humør. Du er ansvarsfuld og holder et højt niveau hver dag også i travle situationer. Du brænder for det du laver, og går ikke på kompromis med kvalitet.

Det er naturligt for dig at omgås vores kunder, have fokus på at hjælpe dem og sørge for, at de aldrig mangler noget på buffeten.
Da du bevæger dig meget rundt blandt brugerne af vores personalerestaurant kan begå dig på dansk. Engelsk vil også være et plus, da kundens ansatte består af mange nationaliteter.
Erfaring med arbejde i kantine eller catervirksomhed vil være en fordel.

Vi tilbyder
Hos Eurest vil du få en udfordrende og mangfoldig arbejdsplads med gode kolleger. Vi er en flad organisation, hvor de gode ideer bliver værdsat, og der er højt til loftet i et humørfyldt socialt miljø. Løn efter aftale.

Arbejdssted
Eurest hos LEO Pharma
Industriparken 55
2730 Ballerup
Stillingen er en fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til fredag, kl. 6.30-14.24.

Søg jobbet

Du sender din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via ansøgningsskabelonen. I ansøgningen er det vigtigt, at du fortæller lidt om dig selv, din motivation for at søge jobbet, og hvorfor du netop er den rette profil.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi læser ansøgningerne løbende og ansætter når vi har den rette kandidat.
Tiltrædelse hurtigst muligt, eller efter aftale.

Eurest er markedsledende inden for Catering Services og leverer en bred vifte af innovative gastronomiske løsninger. Der er tale om en virksomhed med en spændende bredde, som oplever høje vækstrater.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.