Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kantineassistent til personalerestaurant

Skal du være del af vores personalerestaurant hos National Oilwell Varco
i Kalundborg?

Om jobbet og din nye arbejdsplads.
Du bliver en del af Eurest teamet på 4 kollegaer, i et uformelt og rart arbejdsmiljø, som dagligt driver kantinen for NOV. Sammen arbejder vi hver dag på at skabe en gastronomisk oplevelse for vores gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver alsidige med alt fra produktion af mad (både det kolde og varme køkken) til opvask.

 

Vores forventninger til dig
Du har flere års relevant og nutidig erfaring som Kantineassistent og er tryg i særligt det varme såvel som det kolde køkken. Du er stabil, serviceminded og en team player der tager ansvar. Du holder et højt niveau også i travle situationer. Du brænder for det, du laver og går ikke på kompromis med service og kvalitet. Er imødekommende og åben for nye ideer, samt har masser af faglig kreativitet.

Det er naturligt for dig at omgås vores kunder og har fokus på at hjælpe dem og sørge for de aldrig mangler noget på buffeten.

Vi tilbyder
Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativt er en vigtig del af dagligdagen. Løn efter overenskomst.
Hos Eurest Services får du en udfordrende og mangfoldig arbejdsplads med gode kolleger. Vi er en flad organisation, hvor de gode ideer bliver værdsat, og der er højt til loftet i et humørfyldt socialt miljø. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos National Oilwell Varco
Sydhavnen 5A
4400 Kalundborg

Arbejdstid
37 timer, vi dækker hele kalenderåret idet der kun er lukket 24. - 25.  og 31. december, samt 1. januar. Du skal være opmærksom på, at der vil være fast weekendarbejde hver 3. uge

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter når vi har den rette kandidat.
Tiltrædelse snarest muligt.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte kantineleder Sussie Tolvdag på mail dk349@cg.dk.

Om Eurest
Eurest er en del af verdens førende servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.

Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.