Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kantineleder til Fødevarestyrelsens kantine i Lystrup ved Aarhus

Har du lyst og mod på at lave mad til folk, der professionelt beskæftiger sig med fødevarer fra jord til bord? Så kig nærmere på denne annonce.

Opgaver
Vi søger en kantineleder til vores kantine i Lystrup ved Aarhus.

Du skal selvstændigt kunne stå for kantinens drift og udvikling. Der laves såvel varm mad, salater som pålæg til frokost til en medarbejderskare, som lægger vægt på god, sund, varieret mad. Derudover holdes der mange møder i huset, som kantinen leverer forplejning til.

Kantinen har sølvmærke i økologi.

Vores brugere har forstand på fødevarer, og har holdninger til kantinens mad – og det er derfor vigtigt at du er vant og har lyst til en løbende og god dialog med brugerne af kantinen.

Dine ansvarsområder bliver:

• Daglig ledelse og planlægning i kantinen.
• Bestilling af varer, egenkontrol samt stadig fokus på økologi
• Opfølgning på økonomi og forbrug
• Kontakt til brugerne

Du refererer til kontorchefen for Forretningsservice – i det daglige vil der også være en teamleder for området for Bygningsservice, som du vil kunne sparre med.

Det meste af arbejdstiden ligger i dagtimerne i hverdagene – dog kan der indimellem være aften- og weekendarrangementer.

Om dig
Vi forestiller os, at du solid erfaring med kantinedrift i virksomheder. Du kan være kok, eller have en anden faglig uddannelse inden for køkken-, restaurations- eller kantinedrift. Det er vigtigt at du har en solid faglig baggrund og har erfaring med selvstændigt at planlægge – både med hensyn til mad, indkøb og økonomi.

Du er selvstændigt tænkende og handlende. Du er fleksibel og meget mødestabil. Der er tale om et lille team, hvor vi er afhængige af at man kan tage over og at man møder til tiden.

Vi lægger vægt på at du kan arbejde hurtigt og sikkert.

Du er en glad og smilende person, der er venlig og imødekommende overfor kantinens kunder og som samtidig besidder en naturlig myndighed.

Om os
Kantinen i Lystrup er en del af Forretningsservice, der med sine 50 medarbejdere 7 forskellige steder i landet servicerer den øvrige Fødevarestyrelse med lejemål og bygninger, frokost, mødeforplejning og biler, fakturabetalinger og rejseadministration og indkøb samt sørger for at Fødevarestyrelsens kunder for en meget stor dels vedkommende bliver serviceret i Kunderådgivningen.

Vi gør opmærksom på, at der er truffet beslutning om at etablere en fællesstatslig facility managementløsning i staten, der idriftsættes i 2019.

Dét betyder, at en privat leverandør vil overtage ansvaret for varetagelse af facility managementopgaverne, herunder vores kantiner, mens Bygningsstyrelsen vil få ansvaret for indkøb, udbud og styring af facility managementløsningen.

Kantinefunktioner i Fødevarestyrelsen vil derfor overgå til den private leverandør. De medarbejdere, som varetager opgaver i kantinerne, vil i 2019 blive overdraget til den private leverandør.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning vedlagt eksamensbevis og C.V. online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 19. april 2018.


Hvornår skal du starte

Vi vil gerne have at du kan starte senest den 1. juni.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Kost- og Ernæringsforbundet.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at henvende dig til enhedschef Kim Hastrup på 7227 6900.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329789093Phoenix-6e627bda12018-04-06T17:01:56.317Kantineleder til Fødevarestyrelsens kantine i Lystrup ved AarhusHar du lyst og mod på at lave mad til folk, der professionelt beskæftiger sig med fødevarer fra jord til bord? Så kig nærmere på denne annonce.

Opgaver
Vi søger en kantineleder til vores kantine i Lystrup ved Aarhus.

Du skal selvstændigt kunne stå for kantinens drift og udvikling. Der laves såvel varm mad, salater som pålæg til frokost til en medarbejderskare, som lægger vægt på god, sund, varieret mad. Derudover holdes der mange møder i huset, som kantinen leverer forplejning til.

Kantinen har sølvmærke i økologi.

Vores brugere har forstand på fødevarer, og har holdninger til kantinens mad – og det er derfor vigtigt at du er vant og har lyst til en løbende og god dialog med brugerne af kantinen.

Dine ansvarsområder bliver:

• Daglig ledelse og planlægning i kantinen.
• Bestilling af varer, egenkontrol samt stadig fokus på økologi
• Opfølgning på økonomi og forbrug
• Kontakt til brugerne

Du refererer til kontorchefen for Forretningsservice – i det daglige vil der også være en teamleder for området for Bygningsservice, som du vil kunne sparre med.

Det meste af arbejdstiden ligger i dagtimerne i hverdagene – dog kan der indimellem være aften- og weekendarrangementer.

Om dig
Vi forestiller os, at du solid erfaring med kantinedrift i virksomheder. Du kan være kok, eller have en anden faglig uddannelse inden for køkken-, restaurations- eller kantinedrift. Det er vigtigt at du har en solid faglig baggrund og har erfaring med selvstændigt at planlægge – både med hensyn til mad, indkøb og økonomi.

Du er selvstændigt tænkende og handlende. Du er fleksibel og meget mødestabil. Der er tale om et lille team, hvor vi er afhængige af at man kan tage over og at man møder til tiden.

Vi lægger vægt på at du kan arbejde hurtigt og sikkert.

Du er en glad og smilende person, der er venlig og imødekommende overfor kantinens kunder og som samtidig besidder en naturlig myndighed.

Om os
Kantinen i Lystrup er en del af Forretningsservice, der med sine 50 medarbejdere 7 forskellige steder i landet servicerer den øvrige Fødevarestyrelse med lejemål og bygninger, frokost, mødeforplejning og biler, fakturabetalinger og rejseadministration og indkøb samt sørger for at Fødevarestyrelsens kunder for en meget stor dels vedkommende bliver serviceret i Kunderådgivningen.

Vi gør opmærksom på, at der er truffet beslutning om at etablere en fællesstatslig facility managementløsning i staten, der idriftsættes i 2019.

Dét betyder, at en privat leverandør vil overtage ansvaret for varetagelse af facility managementopgaverne, herunder vores kantiner, mens Bygningsstyrelsen vil få ansvaret for indkøb, udbud og styring af facility managementløsningen.

Kantinefunktioner i Fødevarestyrelsen vil derfor overgå til den private leverandør. De medarbejdere, som varetager opgaver i kantinerne, vil i 2019 blive overdraget til den private leverandør.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning vedlagt eksamensbevis og C.V. online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 19. april 2018.


Hvornår skal du starte

Vi vil gerne have at du kan starte senest den 1. juni.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Kost- og Ernæringsforbundet.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at henvende dig til enhedschef Kim Hastrup på 7227 6900.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
2018-04-20T00:50:42.950 Har du lyst og mod på at lave mad til folk, der professionelt beskæftiger sig med fødevarer fra jord til bord? Så kig nærmere på denne annonce. Opgaver Vi søger en kantineleder til vores kantine i Lystrup ved Aarhus. Du skal selvstændigt kunne stå for kantinens drift og udvikling. Der laves såvel varm mad, salater som pålæg til frokost til en medarbejderskare, som lægger vægt på god, sund, varieret mad. Derudover holdes der mange møder i huset, som kantinen leverer forplejning til. Kantinen har sølvmærke i økologi. Vores brugere har forstand på fødevarer, og har holdninger til kantinens mad og det er derfor vigtigt at du er vant og har lyst til en løbende og god dialog med brugerne af kantinen. Dine ansvarsområder bliver: • Daglig ledelse og planlægning i kantinen. • Bestilling af varer, egenkontrol samt stadig fokus på økologi • Opfølgning på økonomi og forbrug • Kontakt til brugerne Du refererer til kontorchefen for Forretningsservice i det daglige vil der også være en teamleder for området for Bygningsservice, som du vil kunne sparre med. Det meste af arbejdstiden ligger i dagtimerne i hverdagene dog kan der indimellem være aften- og weekendarrangementer. Om dig Vi forestiller os, at du solid erfaring med kantinedrift i virksomheder. Du kan være kok, eller have en anden faglig uddannelse inden for køkken-, restaurations- eller kantinedrift. Det er vigtigt at du har en solid faglig baggrund og har erfaring med selvstændigt at planlægge både med hensyn til mad, indkøb og økonomi. Du er selvstændigt tænkende og handlende. Du er fleksibel og meget mødestabil. Der er tale om et lille team, hvor vi er afhængige af at man kan tage over og at man møder til tiden. Vi lægger vægt på at du kan arbejde hurtigt og sikkert. Du er en glad og smilende person, der er venlig og imødekommende overfor kantinens kunder og som samtidig besidder en naturlig myndighed. Om os Kantinen i Lystrup er en del af Forretningsservice, der med sine 50 medarbejdere 7 forskellige steder i landet servicerer den øvrige Fødevarestyrelse med lejemål og bygninger, frokost, mødeforplejning og biler, fakturabetalinger og rejseadministration og indkøb samt sørger for at Fødevarestyrelsens kunder for en meget stor dels vedkommende bliver serviceret i Kunderådgivningen. Vi gør opmærksom på, at der er truffet beslutning om at etablere en fællesstatslig facility managementløsning i staten, der idriftsættes i 2019. Dét betyder, at en privat leverandør vil overtage ansvaret for varetagelse af facility managementopgaverne, herunder vores kantiner, mens Bygningsstyrelsen vil få ansvaret for indkøb, udbud og styring af facility managementløsningen. Kantinefunktioner i Fødevarestyrelsen vil derfor overgå til den private leverandør. De medarbejdere, som varetager opgaver i kantinerne, vil i 2019 blive overdraget til den private leverandør. Ansøgning Du søger stillingen ved at sende din ansøgning vedlagt eksamensbevis og C.V. online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk job senest den 19. april 2018. Hvornår skal du starte Vi vil gerne have at du kan starte senest den 1. juni. Løn og ansættelsesvilkår Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Kost- og Ernæringsforbundet. Vil du vide mere? Du er velkommen til at henvende dig til enhedschef Kim Hastrup på 7227 6900. Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.11Jobnet6e627bda100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-19T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=112247&DepartmentId=8020&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3207869Fødevarestyrelsen11Sofiendalsvej 909200Aalborg SV72276900DKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent550849JobNet48055641000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6e627bdahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6e627bdahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6e627bda&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6e627bda&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12008001Dansk3Læse/ tale267Kantineleder18Hotel og restauration354197204Peterpeok@fvst.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK