Kantpresse operatør søges i Roskilde området

Vi søger på vegne af en kunde en medarbejder til et vikariat som CNC-styret kantpresseoperatør. Der er tale om dagholdsarbejde inden for jern- og metalindustrien.

Vi forventer at du:

  • Har kendskab til produktions- og svejsearbejde
  • Har erfaring som bukkeoperatør
  • Har kenskab til TIG svejs i rustfrit
  • Kan arbejde selvstændigt og i team
  • Er kvalitets- og ansvarsbevidst
  • Er mødestabil og fleksibel

Vikariatet er med mulighed for at blive fastansat hvis du er den rette til jobbet.

Har dette interesse bedes du sende en ansøgning til info@kh-guiderne.dk hvor du vedhæfter et CV samt en kort præsentation af dig selv. I emnefeltet skriver du: ”kantpresse operatør søges i Roskilde området”.

Skulle du have nogen spørgsmål ang. stillingen bedes du sende en mail eller ringe på telefonnummer: 24 44 98 38 i tidsrummet 08.00 – 16.00 i hverdagene. Der gøres opmærksom på, at alle ansøgere behandles løbende og stillingen besættes når den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

CNC-operatør

MASKINFABRIKKEN FUGLSANGS EFTF. A/S

Aalborg
Vi har travlt og søger derfor til snarlig tiltrædelse cnc-operatører. Arbejdsområder for fræsning: Bearbejdning af emner på Mazak bearbejdningscentre. Arbejdsområder for drejning: Bearbejdning af emner på Style Teach-in drejebænke og Mazak drejecent...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Vi søger hurtigst muligt dygtige cnc-operatører

CONNECTION VIKAR ApS

Aalborg
Vi søger hurtigst muligt dygtige cnc-operatører. Vi forventer: ikke at du er uddannet cnc-operatør. at du har erfaring med at betjene en kantpresser. at du har gode samarbejdsevner at du kan arbejde selvstændigt at du kan løfte opgaven via samarbejd...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:7. juni 2018