Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kardiologisk Intensiv 2-14-3 på Rigshospitalet søger sygeplejerske, som har energi og kompetencer til at være med til at præge en afdeling i udvikling med fokus på onboarding.

Danmarks eneste intensive afdeling med kardiologi som selvstændigt subspeciale søger dedikeret og kompetent sygeplejerske, der har lyst til at blive en del af en attraktiv arbejdsplads med fokus på høj faglighed, kvalitet og udvikling.

Vi er en spændende afdeling med en dynamisk, travl og vekslende hverdag. Vi varetager professionel helhedspleje af kritisk syge patienter, altså såvel grundlæggende basal sygepleje som instrumentel pleje i et højteknologisk miljø. Vi arbejder ud fra tværfaglige mål for pleje og behandling.

Etiske udfordringer er en del af vores hverdag, som behandles ud fra en tværprofessionel praksis i samarbejde med de pårørende, idet vi ser de pårørende, som en vigtig ressource for patienten.

Vi er en motiveret og engageret personalegruppe, som spænder vidt både alders- og erfaringsmæssigt. Andelen af sygeplejersker med specialuddannelse i intensiv sygepleje er aktuelt 53 %. Vi er glade for at arbejde i en afdeling med god stemning, vi-kultur og masser af teamwork - værdier som vi værner om og arbejder aktivt på at styrke. Afdelingen ledes af en teamledelse bestående af en kardiologisk overlæge og en afdelingssygeplejerske.

Vi er en afdeling med 50 sygeplejersker og med fysisk plads til 9 patienter med en gennemsnitlig indlæggelses tid på 5 døgn. Patienttilgangen er akut og der modtages patienter døgnet rundt. Patienter der indlægges på afdeling 2143 har alle behov for intensiv terapi. Primært er det patienter til hypotermibehandling efter hjertestop, patienter med livstruende arytmier, akut- og kronisk hjerteinsufficiens, kardiomyopati, thorakale aortaaneurismer, lungeødem, lungeemboli, kardiogent shock, svær klapsygdom, septisk shock ved endokardit mm.

Vi anvender rutinemæssigt respiratorterapi samt udvidet hæmodynamisk monitorering herunder Swan-Ganz. Patienterne tilbydes behandling med Impella pumpe, HeartMate, LVAD, hypotermibehandling, ultralydsassisteret trombolyse (USAT) samt CRRT.

Vi ønsker af dig, at du:

 • har to års relevant klinisk erfaring fra intensiv eller kardiologisk afdeling
 • kan håndtere at arbejde med komplekse og kritisk syge patienter
 • har fokus på helheden i forhold til patienten, og kan inddrage patienten og de pårørende i sygeplejen
 • er nysgerrig og interesseret i evidensbaseret udvikling og forskning
 • kan prioritere arbejdsopgaverne og trives med at arbejde selvstændigt
 • trives godt med vagter og en travl hverdag
 • er engageret i arbejdspladsen og interesseret i at udvikle sygeplejen
 • ønsker at bidrage til et godt mono- såvel som tværfagligt samarbejde
Vi tilbyder:

 • individuel introduktion og oplæring – af 8 ugers varighed af 1-2 kontaktsygeplejersker
 • struktureret kompetenceudviklingsprogram
 • åbent læringsmiljø med fokus på feedback i hverdagen
 • mentor ordning
 • formaliseret netværk for nyansatte
 • gruppesupervisionsforløb gennem det første års ansættelse
 • intensiv specialuddannelse
 • indflydelse på afdelingens fremtidige udvikling
 • stærkt kollegaskab og -sammenhold
 • medindflydelse på vagtplaner og brug af MinTid
Kan du se dig selv som en del af Rigshospitalets kardiologiske intensiv afdeling og har du de færdigheder, kvaliteter og kompetencer som vi leder efter, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfrist onsdag den 16. februar 2019 kl.12.00
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Tiltrædelse snarest. Stillingen besættes som fuldtidsstilling, deltid kan aftales efter endt oplæring.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV, som sendes online via linket på denne side.
Hvis du har spørgsmål eller gerne vil se afdelingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Maria Weile-Lund på 35 45 12 29 eller maria.weile-lund@regionh.dk
På forespørgsel udleveres der meget gerne detaljeret beskrivelse af afdeling 2143. Vi tilbyder ligeledes den unikke mulighed, at man kan følge en sygeplejerske en dag i afdelingen.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.