Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pladesmed/Mekaniker Søges

Pladesmed/mekaniker søges

til Vallensbæk Autoservice

Vallensbæk Autoservice er en del af AutoMester kæden og har netop åbnet et nyt 1.500 m2 stort bilværksted i Vallensbæk.

Derfor søger vi en dygtig pladesmed, der også kan arbejde som mekaniker, når der travlt på værkstedet. Du vil indgå i et fast team og bliver en vigtig del af arbejds­kulturen, hvor der er højt til loftet og et godt arbejdsklima blandt alle 10 kollegaer.

Lidt om os

Vallensbæk Autoservice har fokus på kvalitet i arbejdet og kundernes oplevelse på værkstedet og tilfredshed med dig og deres bil. Vi er det eneste autoriserede serviceværksted for Chrysler og Dodge på Sjælland. Det giver os en unik position, som vi hele tiden arbejder på udvikle og fastholde ved at udvikle vores kompetencer og brug af det nyeste udstyr.

Da vi reparerer mange forsikringsskader, har vi brug for en dygtig pladesmed. Men som et alsidigt værksted, har vi til tider mere brug for, at du også er en dygtig mekaniker, der kan indgå i det mekaniske team. Vi er et forholdsvis ungt team, og lægger vægt på, at der er en god stemning på værkstedet.

Du får adgang til spændende udviklingskurser hos AutoMester Gruppen, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste teknik og software. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et godt arbejdsmiljø.

Din profil   

  • Du har et par års erfaring som udlært pladesmed
  • Du er udadvendt og struktureret i din arbejdsform  
  • Du har stor arbejdskapacitet og forstår at prioritere opgaver  
  • Du er fleksibel og samarbejdsorienteret 
  • Du er selvstændig og engageret 
  • Du er kvalitetsbevidst og ønsker at udføre opgaven rigtigt første gang  

VI tilbyder løn efter kvalifikationer. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort. Har du yderligere spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus Witting på tlf. 4353 0123/2622 8337

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her