Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kasseekspedient søges

Vi søger en kassemedarbejder til vores butik snarest muligt. Mangler du et studiejob eller deltidsjob, så er chancen her.

Er du fleksibel, pålidelig, frisk og kan holde hovedet koldt under travle perioder, så er det måske dig vi søger efter.
Skriv lidt om dig selv og du hører fra os snarest muligt.
Arbejdstiden vil typisk være fra 15-16 til 21.00. 2 gange om ugen eller efter aftale.
Erfaring fra lignende job er en fordel, men ingen betingelse.
Løn efter aftale.
Ansøgning skal sendes på mail til shakur420-2@hotmail.com

PS. DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR, ANSØGER SOM BLIVER INDKALDT TIL EN JOBSAMTALE, VIL FÅ EN MAIL HEROM.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329789481Phoenix-328de86212018-04-08T17:00:15.783Kasseekspedient søges

Vi søger en kassemedarbejder til vores butik snarest muligt. Mangler du et studiejob eller deltidsjob, så er chancen her.

Er du fleksibel, pålidelig, frisk og kan holde hovedet koldt under travle perioder, så er det måske dig vi søger efter.
Skriv lidt om dig selv og du hører fra os snarest muligt.
Arbejdstiden vil typisk være fra 15-16 til 21.00. 2 gange om ugen eller efter aftale.
Erfaring fra lignende job er en fordel, men ingen betingelse.
Løn efter aftale.
Ansøgning skal sendes på mail til shakur420-2@hotmail.com

PS. DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR, ANSØGER SOM BLIVER INDKALDT TIL EN JOBSAMTALE, VIL FÅ EN MAIL HEROM.

 

2018-04-30T18:53:52.943 Vi søger en kassemedarbejder til vores butik snarest muligt. Mangler du et studiejob eller deltidsjob, så er chancen her. Er du fleksibel, pålidelig, frisk og kan holde hovedet koldt under travle perioder, så er det måske dig vi søger efter.Skriv lidt om dig selv og du hører fra os snarest muligt.Arbejdstiden vil typisk være fra 15-16 til 21.00. 2 gange om ugen eller efter aftale.Erfaring fra lignende job er en fordel, men ingen betingelse.Løn efter aftale.Ansøgning skal sendes på mail til shakur420-2@hotmail.com PS. DU SKAL V RE OVER 18 ÅR, ANSØGER SOM BLIVER INDKALDT TIL EN JOBSAMTALE, VIL FÅ EN MAIL HEROM.11Jobnet328de862100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-03T00:00:0000110EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3209393Nærbutikken Hasselager I/S11Vangsbovej 18361HasselagerDKDanmark0
shakur420-2@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent551265JobNet48058971000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=328de862https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=328de862https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=328de862&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=328de862&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Detail_og_engroshandel/6.jpgEr du en fagligt stærk Ekspedient?12008001Dansk3Læse/ tale522015Ekspedient2Salg27Detail- og engroshandel354236957zamir baluchshakur420-2@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329905979Spillested i Aarhus søger 2 medarbejdere med erfaring indenfor Spil og OddsRobot Vi søger to nye medarbejdere der har erfaring indenfor kundeekspedition med spil og odds. Primære arbejdsopgaver vil være kundeekspediton. Arbejdstimerne vil ligge mellem 20-30 timer om ugen. Mandag-torsdag vil det være fra 10-22 hvor de andre dage vil ligge fra 10-18. For flere oplysninger kan jeg kontaktes på min mail st.aps@hotmail.com

Vi søger to nye medarbejdere der har erfaring indenfor kundeekspedition med spil og odds. 
Primære arbejdsopgaver vil være kundeekspediton. Arbejdstimerne vil ligge mellem 20-30 timer om ugen. Mandag-torsdag vil det være fra 10-22 hvor de andre dage vil ligge fra 10-18. For flere oplysninger kan jeg kontaktes på min mail st.aps@hotmail.com

S&T INVEST ApSViby J2018-11-04T00:00:002018-12-29T00:00:00
329902946Serviceminded ekspedient søges!Robot Vi søger en stabil, arbejdsom og kvalitets bevidst person med blik og sans for kvalitet og fantastisk service. Din daglig dag vil bestå af ekspedition og vejledning af kunder, samt klargøring af vores dejlige butik. Vi er i konstant udvikling og søger en person der trives i et travlt og kreativt team, hvor højfaglighed og nytænkning er en fast del af hverdagen. Din arbejds tid (37-40 timer ugen) vil primært ligge i formiddags og eftermiddags timerne Mandag til Lørdag. Du skal dog påregne ekstra arbejde i højtiderne, særligt Påske og Jul Nytår. Du skal som person være: Mad interesseret Kreativ Positiv Selvstændig Team player Møde stabil Hårdt arbejdende Vi glæder os til at hører fra dig!

Vi søger en stabil, arbejdsom og kvalitets bevidst person med blik og sans for kvalitet og fantastisk service.

Din daglig dag vil bestå af ekspedition og vejledning af kunder, samt klargøring af vores dejlige butik.

Vi er i konstant udvikling og søger en person der trives i et travlt og kreativt team, hvor højfaglighed og nytænkning er en fast del af hverdagen.

Din arbejds tid (37-40 timer/ugen) vil primært ligge i formiddags og eftermiddags timerne Mandag til Lørdag. Du skal dog påregne ekstra arbejde i højtiderne, særligt Påske og Jul/Nytår.

 

Du skal som person være:

 

Mad interesseret

Kreativ

Positiv

Selvstændig

Team player

Møde stabil

Hårdt arbejdende

Vi glæder os til at hører fra dig!

 

 

HAVNENS FISKEHUS ApSAarhus C2018-10-30T00:00:002018-12-25T00:00:00
329926998FULDTID PÅ GRILLBAR VED SKÆRING / SKØDSTRUPRobot FULDTIDSJOB PÅ GRILLBAR VED SK RING SKØDSTRUP. Skal du være med til at udvikle en allerede travl grillbar og være en del af stærk team? Vi søger en deltidsmedarbejdere fra 1. Februar. Så er du en energisk og positiv person, så er det måske lige dig vi står og mangler i vores team. Der er muligheder for at tage opstartsvagter i januar. Vi har mange gæster igennem hver dag og det er vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo, uden at gå på kompromis med kvaliteten. DIN OPGAVE: Din kollega og dig bliver ansvarlig for den daglige drift og gæstebetjening. Overordnede mål og retningslinjer findes i vores personalemappe. Det er dit job at give en god service og lave simple madretter. Events og selskaber bliver en del af det nye koncept. Forretningen har eksisteret i mange år. Vi er et nyt team som overtog forretningen I oktober 2018 og herefter har vi forbedret maden og lavet mange ny ændringer. Vi står overfor endnu flere i 2019 som du skal være med til at udvikle. Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet med kundeservice og servering af fødevarer. Har du erfaring i SoMe eller ledelse har vi andre roller som kan kombineret med at være grill ekspedient. Løn efter kvalifikationer. KRAV: Du skal være udadvendt, servicemindet og fleksibel. Du skal være hurtig og god til at bevare overblikket. Du skal have lyst til at arbejde hverdage (eftermidag aften) og i weekenderne. VAGTER: Hos os, er du selv med til at ligge vagtplanen. Vi er et team som respekterer at du går til sport eller har andre fritidsinteresser du skal passe. Ligeledes forventer vi også du fleksibelt og træder til hvis en kollega er syg. VI SØGER FØLGENDE: M K min. 21 år (25-37 timer om ugen) Synes du, at overstående lyder som noget for dig? Så er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os. Det kan gøres via mail (mail@købmad.dk) eller igennem vores hjemmeside. Husk at vedlægge et godt billede af dig selv. Mærk ansøgningen med en reference fra dette jobopslag. Fuldtidsjob på Grillbar SPØRGSMÅL TIL DIG: Disse 7 spørgsmål må du gerne besvare i din ansøgning. 1: Nuværende beskæftigelse. 2: Tidligere beskæftigelse. 3: Hvad er service for dig. 4: Kan du lide at arbejde med mennesker. 5: Har du en fritidsinteresse. Hvis ja hvad. 6: Er du interesseret i at deltage i socialt samvær efter arbejde. 7: Beskriv en dygtig kollega.

FULDTIDSJOB PÅ GRILLBAR VED SKÆRING / SKØDSTRUP.

Skal du være med til at udvikle en allerede travl grillbar og være en del af stærk team?

 

Vi søger en deltidsmedarbejdere fra 1. Februar. Så er du en energisk og positiv person, så er det måske lige dig vi står og mangler i vores team.

Der er muligheder for at tage opstartsvagter i januar. 

 

Vi har mange gæster igennem hver dag og det er vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

DIN OPGAVE:

Din kollega og dig bliver ansvarlig for den daglige drift og gæstebetjening. Overordnede mål og retningslinjer findes i vores personalemappe. Det er dit job at give en god service og lave simple madretter. 

 

Events og selskaber bliver en del af det nye koncept. Forretningen har eksisteret i mange år. Vi er et nyt team som overtog forretningen I oktober 2018 og herefter har vi forbedret maden og lavet mange ny ændringer. Vi står overfor endnu flere i 2019 som du skal være med til at udvikle. 

 

Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet med kundeservice og servering af fødevarer. Har du erfaring i SoMe eller ledelse har vi andre roller som kan kombineret med at være grill ekspedient.  

 

Løn efter kvalifikationer.

 

KRAV

Du skal være udadvendt, servicemindet og fleksibel.

Du skal være hurtig og god til at bevare overblikket. 

Du skal have lyst til at arbejde hverdage (eftermidag/aften) og i weekenderne.

 

VAGTER:

Hos os, er du selv med til at ligge vagtplanen. Vi er et team som respekterer at du går til sport eller har andre fritidsinteresser du skal passe. Ligeledes forventer vi også du fleksibelt og træder til hvis en kollega er syg. 

 

VI SØGER FØLGENDE: 

M/K min. 21 år (25-37 timer om ugen)

 

Synes du, at overstående lyder som noget for dig? Så er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os. 

 

Det kan gøres via mail (mail@købmad.dk) eller igennem vores hjemmeside. Husk at vedlægge et godt billede af dig selv. Mærk ansøgningen med en reference fra dette jobopslag. "Fuldtidsjob på Grillbar"

 

SPØRGSMÅL TIL DIG:

Disse 7 spørgsmål må du gerne besvare i din ansøgning. 

1: Nuværende beskæftigelse.

2: Tidligere beskæftigelse. 

3: Hvad er service for dig. 

4: Kan du lide at arbejde med mennesker.

5: Har du en fritidsinteresse. Hvis ja – hvad.

6: Er du interesseret i at deltage i socialt samvær efter arbejde. 

7: Beskriv en dygtig kollega.

Margueritten GrillSkødstrup2018-12-12T00:00:002019-01-31T00:00:00
329927001DELTID PÅ GRILLBAR VED SKÆRING / SKØDSTRUPRobot JOB PÅ GRILLBAR VED SK RING SKØDSTRUP. Skal du være med til at udvikle en allerede travl grillbar og være en del af stærk team? Vi søger en deltidsmedarbejdere fra 1. Februar. Så er du en energisk og positiv person, så er det måske lige dig vi står og mangler i vores team. Der er muligheder for at tage opstartsvagter i januar. Vi har mange gæster igennem hver dag og det er vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo, uden at gå på kompromis med kvaliteten. DIN OPGAVE: Din kollega og dig bliver ansvarlig for den daglige drift og gæstebetjening. Overordnede mål og retningslinjer findes i vores personalemappe. Det er dit job at give en god service og lave simple madretter. Events og selskaber bliver en del af det nye koncept. Forretningen har eksisteret i mange år. Vi er et nyt team som overtog forretningen I oktober 2018 og herefter har vi forbedret maden og lavet mange ny ændringer. Vi står overfor endnu flere i 2019 som du skal være med til at udvikle. Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet med kundeservice og servering af fødevarer. Har du erfaring i SoMe eller ledelse har vi andre roller som kan kombineret med at være grill ekspedient. Løn efter kvalifikationer. KRAV: Du skal være udadvendt, servicemindet og fleksibel. Du skal være hurtig og god til at bevare overblikket. Du skal have lyst til at arbejde hverdage (eftermidag aften) og i weekenderne. VAGTER: Hos os, er du selv med til at ligge vagtplanen. Vi er et team som respekterer at du går til sport eller har andre fritidsinteresser du skal passe. Ligeledes forventer vi også du fleksibelt og træder til hvis en kollega er syg. VI SØGER FØLGENDE: M K min. 21 år (8-15 timer om ugen) Synes du, at overstående lyder som noget for dig? Så er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os. Det kan gøres via mail (mail@købmad.dk) eller igennem vores hjemmeside. Husk at vedlægge et godt billede af dig selv. Mærk ansøgningen med en reference fra dette jobopslag. Deltids job på Grillbar SPØRGSMÅL TIL DIG: Disse 7 spørgsmål må du gerne besvare i din ansøgning. 1: Nuværende beskæftigelse. 2: Tidligere beskæftigelse. 3: Hvad er service for dig. 4: Kan du lide at arbejde med mennesker. 5: Har du en fritidsinteresse. Hvis ja hvad. 6: Er du interesseret i at deltage i socialt samvær efter arbejde. 7: Beskriv en dygtig kollega.

JOB PÅ GRILLBAR VED SKÆRING / SKØDSTRUP.

Skal du være med til at udvikle en allerede travl grillbar og være en del af stærk team?

 

Vi søger en deltidsmedarbejdere fra 1. Februar. Så er du en energisk og positiv person, så er det måske lige dig vi står og mangler i vores team.

Der er muligheder for at tage opstartsvagter i januar. 

 

Vi har mange gæster igennem hver dag og det er vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

DIN OPGAVE:

Din kollega og dig bliver ansvarlig for den daglige drift og gæstebetjening. Overordnede mål og retningslinjer findes i vores personalemappe. Det er dit job at give en god service og lave simple madretter. 

 

Events og selskaber bliver en del af det nye koncept. Forretningen har eksisteret i mange år. Vi er et nyt team som overtog forretningen I oktober 2018 og herefter har vi forbedret maden og lavet mange ny ændringer. Vi står overfor endnu flere i 2019 som du skal være med til at udvikle. 

 

Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet med kundeservice og servering af fødevarer. Har du erfaring i SoMe eller ledelse har vi andre roller som kan kombineret med at være grill ekspedient.  

 

Løn efter kvalifikationer.

 

KRAV

Du skal være udadvendt, servicemindet og fleksibel.

Du skal være hurtig og god til at bevare overblikket. 

Du skal have lyst til at arbejde hverdage (eftermidag/aften) og i weekenderne.

 

VAGTER:

Hos os, er du selv med til at ligge vagtplanen. Vi er et team som respekterer at du går til sport eller har andre fritidsinteresser du skal passe. Ligeledes forventer vi også du fleksibelt og træder til hvis en kollega er syg. 

 

VI SØGER FØLGENDE: 

M/K min. 21 år (8-15 timer om ugen)

 

Synes du, at overstående lyder som noget for dig? Så er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os. 

 

Det kan gøres via mail (mail@købmad.dk) eller igennem vores hjemmeside. Husk at vedlægge et godt billede af dig selv. Mærk ansøgningen med en reference fra dette jobopslag. "Deltids job på Grillbar"

 

SPØRGSMÅL TIL DIG:

Disse 7 spørgsmål må du gerne besvare i din ansøgning. 

1: Nuværende beskæftigelse.

2: Tidligere beskæftigelse. 

3: Hvad er service for dig. 

4: Kan du lide at arbejde med mennesker.

5: Har du en fritidsinteresse. Hvis ja – hvad.

6: Er du interesseret i at deltage i socialt samvær efter arbejde. 

7: Beskriv en dygtig kollega.

Margueritten GrillSkødstrup2018-12-12T00:00:002019-01-31T00:00:00
329927566Ekspedient til bagerbutikRobot Bagerhuset Galten søger en ekspedient til ca 20 timer pr uge (fordelt på 3 hverdage). Stillingen er fra 4. februar, men med oplæring i januar. (Timerne er fortrinsvis morgen formiddagsvagter). Der er evt. en mulighed for at få ekstra timer hveranden søndag i foråret 2019. Vi forestiller os at du har sabbatår eller gerne en, som kan se sig selv i jobbet i længere tid end 1 år (og som derfor kan leve af 20 timer om ugen) Vi søger en eksepedient, som kan træde til ved behov ved ferier og sygdom. Alder er ingen hindring, men du skal være en person der er præsentabel, glad og smilende. Helst med erfaring fra butik. Du skal rumme et stort overblik og kunne have mange bolde i luften på en gang. Du skal kunne overskue at der er travlt på forskelige tider i løbet af dagen og kunne arbejde hurtigt uden, at miste overblikket. Vi forudsætter du har en høj hygiejne og værdsætter en ren butik og ikke er bange for at svinge en klud og feje flere gange om dagen. Bagerhuset Galten er en velrenomeret butik med over 50 ansatte, med butik i Galten og i Århus V. Du er velkommen til at se mere om os på vores hjemmeside Bagerhuset.dk eller på facebook. Vi modtager kun ansøgninger på mail info@bagerhusetgalten.dk

Bagerhuset Galten søger en ekspedient til ca 20 timer pr uge (fordelt på 3 hverdage). Stillingen er fra 4. februar, men med oplæring i januar. (Timerne er fortrinsvis morgen/formiddagsvagter). 

Der er evt. en mulighed for at få ekstra timer hveranden søndag i foråret 2019. 

Vi forestiller os at du har sabbatår eller gerne en, som kan se sig selv i jobbet i længere tid end 1 år (og som derfor kan leve af 20 timer om ugen) Vi søger en eksepedient, som kan træde til ved behov ved ferier og sygdom. Alder er ingen hindring, men du skal være en person der er præsentabel, glad og smilende. Helst med erfaring fra butik.

Du skal rumme et stort overblik og kunne have mange bolde i luften på en gang. Du skal kunne overskue at der er travlt på forskelige tider i løbet af dagen og kunne arbejde hurtigt uden, at miste overblikket. Vi forudsætter du har en høj hygiejne og værdsætter en ren butik og ikke er bange for at svinge en klud og feje flere gange om dagen.

Bagerhuset Galten er en velrenomeret butik med over 50 ansatte, med butik i Galten og i Århus V. Du er velkommen til at se mere om os på vores hjemmeside Bagerhuset.dk eller på facebook.

Vi modtager kun ansøgninger på mail info@bagerhusetgalten.dk  

BAGERHUSET GALTEN ApSGalten2018-12-13T00:00:002019-01-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Spillested i Aarhus søger 2 medarbejdere med erfaring indenfor Spil og Odds

S&T INVEST ApS

Viby J
Vi søger to nye medarbejdere der har erfaring indenfor kundeekspedition med spil og odds. Primære arbejdsopgaver vil være kundeekspediton. Arbejdstimerne vil ligge mellem 20-30 timer om ugen. Mandag-torsdag vil det være fra 10-22 hvor de andre dage ...
Indrykket:4. november 2018
Udløbsdato:29. december 2018

Serviceminded ekspedient søges!

HAVNENS FISKEHUS ApS

Aarhus C
Vi søger en stabil, arbejdsom og kvalitets bevidst person med blik og sans for kvalitet og fantastisk service. Din daglig dag vil bestå af ekspedition og vejledning af kunder, samt klargøring af vores dejlige butik. Vi er i konstant udvikling og søg...
Indrykket:30. oktober 2018
Udløbsdato:25. december 2018

FULDTID PÅ GRILLBAR VED SKÆRING / SKØDSTRUP

Margueritten Grill

Skødstrup
FULDTIDSJOB PÅ GRILLBAR VED SK RING SKØDSTRUP. Skal du være med til at udvikle en allerede travl grillbar og være en del af stærk team? Vi søger en deltidsmedarbejdere fra 1. Februar. Så er du en energisk og positiv person, så er det måske lige dig ...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

DELTID PÅ GRILLBAR VED SKÆRING / SKØDSTRUP

Margueritten Grill

Skødstrup
JOB PÅ GRILLBAR VED SK RING SKØDSTRUP. Skal du være med til at udvikle en allerede travl grillbar og være en del af stærk team? Vi søger en deltidsmedarbejdere fra 1. Februar. Så er du en energisk og positiv person, så er det måske lige dig vi står ...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Ekspedient til bagerbutik

BAGERHUSET GALTEN ApS

Galten
Bagerhuset Galten søger en ekspedient til ca 20 timer pr uge (fordelt på 3 hverdage). Stillingen er fra 4. februar, men med oplæring i januar. (Timerne er fortrinsvis morgen formiddagsvagter). Der er evt. en mulighed for at få ekstra timer hveranden...
Indrykket:13. december 2018
Udløbsdato:7. januar 2019