Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kategorichefsassistent Healthcare

Er du vores nye kategorichefsassistent? En funktion, hvor du bliver en del af Abenas indkøbsorganisation, der består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Du kommer til at samarbejde med healthcare gruppen, være med til at drive løsninger og sikre, at detaljerne er på plads, samt at servicere de interessenter du kommer i kontakt med. 

Du kommer til at spille en central rolle, få en alsidig hverdag med en bred vifte af opgaver og en bred kontaktflade til såvel interne kunder som samarbejdspartnere.  
 
Du har sikkert styr på detaljerne og god til at skabe og udvikle relationer. Dit drive og din personlighed gør det naturligt for dig at leve op til virksomhedens værdisæt: tillid, retfærdighed og samarbejde. 
 
Jobbet 
Du kommer til at servicere og supportere interne kunder og være i daglig dialog med leverandører. Dine ansvarsområder dækker også vareoprettelser & vedligeholdelse af varestamdata, samt kvalitetskontrol og godkendelse af produkter. Du er også en vigtig brik i vores reklamationsbehandling, ligesom vedligeholdelse af leverandørcertifikater, datablade og diverse dokumentation hører til dine opgaver. Du kommer også til at assistere kategorichefen ved leverandørmøder og være back up for denne. 
 
Kvalifikationer 
  • Nogle års erhvervserfaring gerne fra en indkøbsafdeling 
  • Du kan håndtere mange opgaver på samme tid 
  • Du har gode samarbejdsevner og trives i en hverdag med mange interessenter 
  • Du er konstruktiv, løsningssøgende og proaktiv i din opgaveløsning 
  • Du har flair for tal og gerne erfaring med Excel 
  • Du skaber løsninger og står solidt 
  • Du kan begå dig på engelsk  
Vi tilbyder 
En spændende stilling med mange udfordringer i en travl hverdag i en dynamisk international virksomhed i fortsat vækst 
Et godt arbejdsklima med positive og kompetente kollegaer, kantineordning, motionsrum, sundhedsordning samt en lang række af andre personalegoder 
Løn efter kvalifikationer 
 
Du får base på hovedkontoret i Aabenraa. 
 
Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Grete Müller på telefon 51 58 04 37. 
 
Ansøgning 
Vi behandler ansøgningerne efterhånden som vi modtager dem og vi lukker stillingen, når vi har vores kommende medarbejder – så send din ansøgning allerede i dag. 
 
Abena er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. Vi efterlever vores værdier: Tillid – Retfærdighed – Samarbejde. Samtidig mener vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde.  
Koncernen beskæftiger ca. 1800 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande. Kunderne er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder samt hotel-, restaurant- og cateringbranchen.  
Koncernen producerer og sælger kvalitetsprodukter, der henholdsvis produceres på egne fabrikker og sources fra producenter med specialviden. Koncernen har udarbejdet en ambitiøs strategiplan, der skal sikre stor vækst og international udvikling.  
Se mere på www.abena.dk  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her