KEA søger en dygtig systemudvikler

Er du nysgerrig og vild med udvikling af IT Systemer?

Så kunne et job som underviser på KEAs digitale uddannelser være det helt rette.  Her får du kontinuert mulighed for at tilegne dig den nyeste viden inden for programmering, analyse, organisation, teknik og formidling af dette til Danmarks kommende dygtige IT udviklere.

OM JOBBET:

Vi lægger vægt på en praksisbaseret undervisning, så teorien bliver omsat i praktisk forståelse og arbejde for KEAs studerende.

Du kommer til at undervise i programmering, herunder i emner som Java, Node JS, Mongo DB.

Du skal formidle, hvordan man analyserer forretningens behov og herunder emner som Agil udvikling, UML, OOA/OOD.

Du kan komme til at undervise i teknik blandt andet Cloud Computing, Hardware, TCP/IP.

Du får også chancen for at formidle den vigtige sammenhæng mellem organisation og udvikling af IT-systemer.

Du får stor frihed til at tilrettelægge din hverdag, og du vil arbejde sammen med fagligt dygtige og engagerede kolleger. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor du ikke står alene med opgaverne. Vi vægter din faglige og pædagogiske udvikling meget højt, så der vil være store muligheder for kurser og konferencer i Danmark og i udlandet. Det betyder også, at du ikke behøver at vide alt på forhånd, blot du har lysten og viljen til at lære nyt og omsætte det til ny viden for KEAs studerende.

OM DIG:

Du kan have en baggrund som datamatiker, professionsbachelor i softwareudvikling, IT ingeniør, datalog eller tilsvarende. Du skal være dygtig til udvikling af IT-systemer og have lyst til kontinuert at lære nyt og til at formidle viden til de studerende.

Det er ikke et krav, at du tidligere har undervist, men du skal have lysten til at sætte dine kompetencer i spil på dette felt. Så klæder vi dig løbende godt på til undervisningsopgaven. Du skal have lyst til at indgå i et miljø præget af en let og uformel tone.

VI TILBYDER:

Et job på en spændende og visionær uddannelsesinstitution, hvor der er plads til at du kan bringe din stærke faglighed og erfaring i spil. Du vil blive knyttet til KEAs uddannelser på Lygten 16 og 37, 2400 København NV tæt på S-togsstationer. Her er et af de største uddannelsesmiljøer rettet mod det digitale Danmark med 75 undervisere og 1.700 studerende. Du vil referere til uddannelseschef Jesper Nordentoft.

VILKÅR:

Ansættelsen er på fuld tid. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst med mulighed for tillæg i forhold til dine kvalifikationer. Du bliver omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier som adjunkt/lektor. Hvis du ikke allerede er lektor, vil du indgå i et adjunktforløb, der tilpasses de behov for kompetenceudvikling, som du har i forhold til at varetage den nye rolle som underviser. Efter max 4 år som adjunkt vil du skulle anmode om at blive lektorbedømt.

ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING HOS KEA?

Så søg stillingen via nedenstående link senest den 21. februar 2018. Du skal vedhæfte ansøgning, CV og eksamenspapirer.

Spørgsmål, som er meget velkomne, kan rettes til uddannelseschef Jesper Nordentoft jesn@kea.dk tlf. 2498 3690 eller til Dany Kallas daka@kea.dk tlf. 5381 8189.

Samtalerne afholdes løbende, som ansøgningerne modtages.

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

OM KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende indenfor teknologi og business på programområderne TEKNIK, DESIGN, DIGITAL, BYG og KOMPETENCE. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca. 9.000 studerende. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:17. marts 2018

Dygtig Systemudvikler søges til Danmarks Meteorologiske Institut

IT

København
Foråret er på vej til DMI, og vi søger en systemudvikler, der er skarp som solen. Hvem er vi? DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker, hvorfor DMI har startet 2018 med fokus på forandring og digital fornyelse. Der...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Dygtig Operational Developer for Satellite Processing Systems kollega søges til Danmarks Meteorologiske Institut

IT

København
Der findes ikke dårligt vejr, kun kedelige jobs …og det eksisterer ikke på DMI! Vi er godt i gang med at udvide vores IT Data gruppe. Derfor har vi lige nu en meget spændende stilling, som skal besættes med en knivskarp Operational Developer til DMI...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:13. april 2018

Senior Software Developer C# development in Configit's Quote® product development team

CONFIGIT A/S

Configit s software is based on our patented Virtual Tabulation technology, and is used by industrial enterprises around the world. Our Quote product provides users with configuration, price calculation and quotation logic for highly complex product...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Software Developer for Configit's Build product development team - visual solution configuration software

CONFIGIT A/S

København
Want to develop software for visual solution configuration of highly customizable products? There is an open position for one of our Build product teams in Copenhagen, Denmark What you will do You will be developing on Configit Build, a Java-based p...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:16. april 2018

Oracle systemudvikler til Storkøbenhavn (JOB ID 1221)

Work Supply IVS

Brøndby
Work Supply søger på vegne af vores kunde en Oracle systemudvikler til Storkøbenhavn (Minimum 4 års erfaring er et krav) Du vil med afsæt i konkrete udviklingsopgaver få til opgave at sikre en samlet effektiv løsning. Du bliver en del af it-drift ko...