Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kemiingeniør, Maskiningeniør, Produktionsingeniør eller Mejeriingeniør (Projekt ingeniør)

Work Supply søger på vegne af vores kunde en Projekt ingeniør med en relevant teknisk baggrund, som mejeritekniker, maskinmester, Kemiingeniør, Maskiningeniør, Produktionsingeniør eller Mejeriingeniør.

Du bliver en del af ingeniørteamet og som har ansvaret for alle tekniske projekter i udlandet samt i Danmark.

Om Jobbet:

Teknisk udvikling og projektledelse af projekter med fyldeudstyr, pakkelinjer eller procesanlæg.

Du leder og udvikler projekter sammen med relevante interne og eksterne ressourcer.

Du trives med at samarbejde med alle dele af organisationen f eks. salg, marketing, udvikling, planlægning og produktionsafdelinger.

I projekterne får du ansvaret for at gøre idéerne til virkelighed gennem konceptudvikling, foranalyse og budgetlægning frem til levering, installering og aflevering til driften.

Projekterne forekommer både i Danmark og udlandet hvorfor der forventes op til 50 rejsedage om året.

Om dig:

Du har en relevant teknisk baggrund, som mejeritekniker, maskinmester, Kemiingeniør, Maskiningeniør, Produktionsingeniør eller Mejeriingeniør.  

Det er en fordel, at du har erfaring med projektering og indkøring af procesanlæg, gerne tappe- og pakkeanlæg og er vant til at arbejde selvstændigt.

Vi er en organisation med mange projekter i udlandet og er derfor især interesserede i én der trives med anderledes kulturer, i en meget spændende og bred rolle.

Du brænder for at lave gode tekniske løsninger, er teknisk nysgerrig, kan arbejde med udenlandske kontakter og god til at kommunikere på alle niveauer.

Du har gode kommunikationsevner i engelsk (både skrift og tale), da vores kunde er en international virksomhed.

Kunden har til huse i Nordsjælland.

Firmaet tilbyder dig at blive en del af en velfungerende organisation med konstant fokus på udvikling – både af forretningen og på det faglige plan.

http://worksupply.dk/jobs/kemiingenioer-maskiningenioer-produktionsingenioer-mejeriingenioer/

Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at

maile dit CV til: ak@worksupply.dk JOB ID: 1234


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Senior Manager / Director

F10 Human Resource ApS

Albertslund
- Erfaren leder med fokus på samarbejde Har du igennem din karriere bevist en evne til at drive projekter igennem via din pragmatiske tilgang, din evne til at se både delene og helheden og få dine kollegaer med? Vil du være en del af en organisation...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:21. december 2018

Medarbejder med teknisk flair til luftområdet i Miljø- og Fødevareministeriets departement, kontoret for Eksport og Miljøteknologi

Miljø- og Fødevareministeriet, Departementet

København
Vil du være med til at forme reguleringen på luftområdet og sikre den bedst mulige håndtering af luftforurening fra skibe? Og har du lyst til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi lægger vægt på at skabe de bedste løsninger? Så er du måske vor...
Indrykket:6. november 2018
Udløbsdato:18. november 2018