KettleCross Instruktør

Vil du være med til at udfordre vores medlemmer på deres styrke og funktionalitet? Så er det måske netop dig der skal være en del af vores team af stærke KettleCross instruktører.

Du vil blive en del af et team hvor arbejdsglæde, højt humør og hård fysisk træning går hånd i hånd med en travl hverdag og glade medlemmer. Derudover tilbyder vi en rolle hvor du selv planlægger og gennemfører dine timer, mulighed for udvikling og efteruddannelse, samt gode løn- og personaleforhold.

HOLDINSTRUKTØR I KETTLECROSS
KettleCross er timen hvor vores medlemmer bliver udfordret på deres styrke og udholdenhed, og vi leder netop nu efter nye instruktører. Du skal have dine teknikker i orden, og det er derfor et krav at du har en relevant KettleCross uddannelse for at undervise Level 1. Ønsker du at undervise Level 2 skal du have taget uddannelsen gennem Fitness Worlds Group Fitness Academy.

Mange af vores medlemmer ser instruktørerne som forbilleder, og det vil derfor være en stor fordel hvis du har en udadvendt, smilende og imødekommende personlighed.

LØN  
Efter kvalifikationer

ANSØGNING
Har du lyst til at være en del af en kæde i rivende udvikling, med mulighed for masser af udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, uddannelsesbevis samt CV snarest muligt.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at fjerne annoncen, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristen.Fitness World blev etableret i 2005 på Gasværksvej i København. Siden det første center blev åbnet, er der kommet mange flere til. I dag er Fitness World Danmarks største fitnesskæde med flere end 180 centre og 500.000 medlemmer.

Vi har gjort det til vores mål at hjælpe hele Danmark med skabe sundere vaner, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i Fitness World hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig. Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe sunde træningsvaner via et stort udbud indenfor fitness og træning. Vores professionelle fokus er kroppen, men god fysik gør det ikke alene. For os handler sundhed om balance og om at have det godt mentalt, fysisk og socialt. Det er derfor, vi er mere fokuserede på, hvad træning kan gøre ved størrelsen på dit smil end størrelsen på dine muskler.

Fitness World Group A/S har hovedkontor i Danmark og består af Fitness World, Urban Gym, Basefit og vores sports nutrition brand, Functional samt Fitness Institute, der leverer internationalt godkendte uddannelser. I 2015 åbnede vi de første centre i Polen og i oktober 2018 overtog vi Basefit kæden i Schweiz. I dag beskæftiger Fitness World Group A/S 4.500 medarbejdere i henholdsvis Danmark, Schweiz og Polen


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.