Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Key Account Assistant søges til Fossflakes A/S hovedkontor i Skive

Er du systematisk samt stærk til tal og systemer? Kan du nemt få det til at give mening – også for andre? Kan du udarbejde analyser og forecast, som giver indsigt i og forståelse for forretning, udvikling og samarbejde mellem virksomhed, distributør og forhandler? Kan du holde hovedet koldt og have det store overblik – uden at miste detaljerne? Har du ambitioner om en karriere indenfor internationalt salg? Så er det dig, vi søger!

 

Stillingen

Som vores nye Key Account Assistant kommer du til at fungere som bindeled mellem indkøb, salg og salgsdirektøren (CSO). Du vil skulle bidrage med tal, planlægning og viden samt være højre hånd til vores CSO, som du løbende giver sparring omkring opgaver, processer, udvikling og analyser.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

  • Generering, analyse og udarbejdelse af forecasts, salgsresultater samt salgsstatistik for Fossflakes’ 10-20 største distributører/forhandlere både i udlandet og i Danmark
  • Sikre regelmæssig gennemgang af forecasts, salgsresultater samt salgsstatistik med distributørerne
  • Opfølgning med distributørerne
  • Strukturering af samarbejdet med tidsplaner, mødeaftaler etc.
  • CRM generelt
  • Udarbejdelse af SKU lister til ordrer
  • Identificere og etablere kontakt til potentielle nye kunder
  • I samarbejde med distributør/forhandler sikre at salgs- og marketingplaner udarbejdes og følges op
  • Udarbejde analyser af salgsstatistik for hele salgskæden: Fossflakes ? distributør/forhandler ? BtC og BtB

 

Om dig 
Din baggrund er ikke det vigtigste, men derimod er struktur i arbejdet, gode planlægningsevner samt flair for tal og systemer højt prioriteret. Du er skarp til økonomi og har god forretningsforståelse. Du har interesse i at være en del af udviklingsprocessen, og du elsker at ’nørde’ med systemer og tal, så det det giver mening.

Som person er du struktureret, selvdrevet og proaktiv. Du kan gribe boldene fra CSO’en og med dit høje drive og din målrettethed tage ansvaret for, at opgaverne bliver løst. Du er fleksibel og har ambitioner om at gøre en forskel, og er typen der altid er et skridt foran, samt trives bedst med at have det store overblik.

Du behersker engelsk i både skrift og tale. Du har flair for IT, herunder kendskab til Excel og gerne relevante ERP-systemer.

 

Vi tilbyder 

En attraktiv stilling i en spændende og innovativ virksomhed i vækst, hvor du sætter yderligere skub i væksten og hvor du vil få gode muligheder for at udvikle dig i jobbet. En lønpakke der aftales på baggrund af erfaring og kompetencer.

 

 Vi ser frem til at høre fra dig  

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm tlf. +45 30 85 12 94. 

 

Om Fossflakes A/S 

Baseret på patenteret fyldmateriale udvikler, producerer, markedsfører og sælger Fossflakes A/S kvalitetssove- og lejringsprodukter i form af puder, dyner, specialpuder, topmadrasser og betræk. Selskabets væsentligste kunder/markeder udgøres af JYSK og distributører i Fjernøsten med hovedvægten af salget i Japan, Kina, samt Sydkorea. Fossflakes A/S eksporterer til over 20 lande. Eksportandelen udgør ca. 75%. Fossflakes markedsfører sine produkter under flere forskellige mærker, hvor Nordic Sleep by Fossflakes er det primære i den internationale ekspansion.

Fossflakes A/S’ fabrik og hovedkontor findes på Oddervej 3 i Skive, beskæftiger 32 medarbejdere, hvoraf en håndfuld salgs- og marketingmedarbejdere har base på kontoret i København. 

Mere information om Fossflakes A/S kan findes på www.fossflakes.com, Facebook, Instagram eller på YouTube. 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.