Gem job

Key Account Manager - Industrielt Grossistsalg

Key Account Manager (Intern og lidt ekstern) til

Gottfred Petersen A/S, Middelfart

Gottfred Petersen A/S er en sund og velfunderet handelsvirksomhed med mere end 60 år på bagen.
Med henblik på at skabe yderligere vækst søges nu en KAM, der som ekstern/intern kan håndtere virksomhedens salg til grossister, primært i Industrisegmentet.

Om Gottfred Petersen A/S

Vores kunde arbejder både med standardløsninger, og løsninger der udvikles sammen med kunderne. De ca. 45.000 varenumre i sortimentet sælges inden for segmenterne Industri & Byggeri:

Denne stilling er indenfor Industrisegmentet:

 • Industri:
  • Konstruktionsprodukter til industri-/produktionsvirksomheder
  • Afdækningsprodukter til overfladebranchen
  • VVS- og konstruktionsprodukter til grossister

Se mere på https://www.gottfred.dk/

Om jobbet som KAM:

Som Gottfred Petersens nye KAM vil du referere til salgschefen for Industri-afdelingen.

Du får det selvstændige ansvar for at drive og udvikle salget af både Industriprodukter og VVS artikler til primært de danske grossistvirksomheder, men også gerne til grossistvirksomheder på de nære eksportmarkeder. Der er et stort merpotentiale hos eksisterende kunder.

Du får naturligvis selvstændigt kunde- og budgetansvar. Udover håndteringen af den daglige forretning forventes det, at du er virksomhedens omdrejningspunkt for de årlige kontraktforhandlinger med de største grossistkunder.

Dine kollegaer og salgs-backup vil være på kontoret i Middelfart, men du forventes i vid udstrækning selv at kunne håndtere såvel det eksterne som det interne element i salgsprocessen. Virksomheden har, eller er ved, at etablere EDI-løsninger med de væsentligste og største grossistkunder.

Vi forestiller os en typisk arbejdsuge på kontoret i Middelfart men også enkelte dage i marken.

Om dig:

Vi forventer, at du har erfaring med eller fra en af de større danske grossistvirksomheder. Det er vigtigt, at du har et godt kendskab til og et netværk blandt kunderne. Du er således branchekendt, og du er en dygtig opsøgende KAM, der har det fornødne drive og den nødvendige selvdisciplin til at varetage salget til eget kundesegment.

Opgaven består i hovedtræk i følgende 4 hoved-indsatsområder:

 • Optimering af den eksisterende forretning og samhandelsrelation med grossistvirksomhederne
 • Salg og mersalg til eksisterende kunder; herunder vurdering af sortimentsbredde og -dybde
 • New Bizz salg til nye grossistkunder i Danmark og nærmarkederne
 • Højt niveau af rådgivning til kunderne

Som den rette kandidat til jobbet forestiller vi os, at du som det primære er i besiddelse af følgende:

 • Erfaring med salg til større grossister, og gerne kendskab med teknisk salg
 • En håndværksmæssig baggrund er en fordel men ikke et krav
 • Kendskab til Navision samt EDI og Excel
 • Engelsk og gerne tysk kundskaber

Du er en dygtig og opsøgende KAM - og muligvis teknisk uddannet, med nogle år på bagen indenfor teknisk salg (intern- eller eksternt salg). Det kan også være, at du kommer med en mere kommerciel uddannelsesbaggrund, men med interesse og erfaring fra teknisk orienterede virksomheder.

Herudover er du vant til at opbygge, vedligeholde relationer og kundeportefølje i eget ansvarsområde og kan dokumentere dine resultater.

Personlige kompetencer:

Som person forestiller vi os, at du er stærkt resultatorienteret. Du motiveres af det relations-skabende salg, er flittig og selvmotiverende af natur. Endelig er du den åbne og forandringsparate type, som ser muligheder frem for begrænsninger og går ind i salgsarbejdet med et positivt sind og gerne en god sans for humor. Du er et robust menneske, der skaber dine resultater ved en udadvendt og uformel tilgang til kunderne. Du er selvkørende, handlekraftig og ikke mindst vedholdende i dine salgsprocesser.

Du tilbydes:

Gottfred Pedersen A/S er en virksomhed med stærke værdier og holdninger i forhold til kompetencer og den service, der ydes til kunderne. Det er en virksomhed, hvor ordentlighed og tillid er i højsædet er i højsædet. Dette er også gældende for relationen til medarbejderne

Løn inklusiv pension og benefits samt øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt.
Puljebil eller kørsel i egen bil efter Statens regler

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Ansøgning:

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Headhunter Michael Folmann, Effektiv Rekruttering via tlf. 2121 6464.

Indsend venligst din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.