Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Key Account Manager - projektsalg

Key Account Manager - projektsalg

DAV NORDIC A/S - Silkeborg

 

Kunne du tænke dig en salgsstilling med stor handlefrihed? Motiveres du af opsøgende salg og relationssalg, hvor du både skaber værdi for kunden og for virksomheden? Og har du lyst til at blive en del af et arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Så er jobbet som key account manager i vores masteafdeling, måske din næste udfordring.

 

Key Account Manager til masteafdelingen i Silkeborg

Til yderligere styrkelse af vores organisation søger vi til vores kontor i Silkeborg en sælger, der skal være med til at løfte DAV Nordics masteafdeling til næste niveau. Du bliver en del af en aktiv og voksende virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø, hvor du med reference til Salgschefen får et selvstændigt og alsidigt job, med stor medbestemmelse og indflydelse.

 

Som sælger og nøgleperson i masteafdelingen, er dine opgaver bredt funderet inden for området. Hovedpunkterne er følgende:

• Besøg ved eksisterende og nye kunder i hele landet.

• Granske udbudsmateriale og tilbudsberegne sager.

• Deltage i salgsarbejdet fra forespørgsel til færdig levering ved kunden.

• Kontraktforhandlinger med kunder og leverandører.

• Deltage i leverandør relaterede arbejdsopgaver, herunder input til fremadrettet disponering.

• Kontinuerlig sparring med kolleger vedrørende projekter.

• Bidrage til afdelingens udvikling.

• Ad hoc-opgaver for afdelingen.

 

Hvem er du?

Du besidder et naturligt drive, og stortrives af salgsarbejdet. Du motiveres af den direkte kundekontakt, og vil gerne være ude ved kunderne. Du ønsker at være med til at forme, udvikle og optimere virksomhedens forretningsområde samt være med i projekterne fra start til aflevering. Derudover, er du udadvendt og åben omkring dine synspunkter. Den ideelle kandidat har minimum 5 års erhvervserfaring.

 

Dine kvalifikationer

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen. Vi forestiller os følgende kvalifikationer:

 

• Du kunne have en håndværksmæssig baggrund inden for stål eller El teknik.

• Du kunne have en relevant teknisk uddannelse fx konstruktør, maskinmester, ingeniør eller lignende.

Du har erfaring med kundetyper inden for forsyningsselskaber, ITS (Intelligente transportsystemer), grossister eller kommuner.

• Du har erfaring med salg, gerne inden for stål eller aluminium. Alternativ entreprenørbranchen.

• Du er god til at kommunikere både på dansk og engelsk og bruger IT som et naturligt hjælpemiddel i din arbejdsdag.

• Selvstændig, struktureret og vedholdende.

• Bopæl i køreafstand til Silkeborg

 

Du tilbydes

Et selvstændigt og alsidigt job med frihed under ansvar og gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Hos DAV NORDIC bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Tonen er uformel, og vi løfter som et hold, der vil vinde. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer. Derudover, tilbyder vi pensionsordning inkl. sundhedsforsikring og en række andre attraktive personalegoder. Stillingen kan indeholde firmabil.

 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Emil Mortensen eller Ulrik Marcussen på 8682 2900 eller på mail emo@ davnordic.dk eller utm@davnordic.dk.

Vi har travlt og behandler derfor ansøgninger løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt. Så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til mail: ak@davnordic.dk

 

Om DAV NORDIC A/S

DAV NORDIC er en vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af teamwork, ærlighed og arbejdsglæde. Virksomheden er 100% danskejet virksomhed som indgår sammen med 8 andre danske selskaber i en privatejet koncern. Selskaberne har det til fælles, at de udvikler/producerer noget af det ypperste inden for deres felt. De er kendetegnet ved høj leveringssikkerhed, kvalitet og design. DAV NORDIC har ligeledes et datterselskab i Sverige.

 

Har du lyst til at vide mere, klik på nedenstående links:

www.davnordic.dk

Linkedin


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.