Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Key Account Manager søges til Jobmarkedet

Du har måske hørt om Ofir. Måske kan du huske dengang Ofir var en chatside. Måske ved du, at Ofir i dag er Danmarks 2. største jobportal. Men du ved helt sikkert ikke, at vi har genopfundet måden at drive en jobportal på og derfor vækster markant - det er vi hamrende stolte af!

Som opsøgende Key Account Manager hos Ofir.dk står du med et meget attraktivt produkt i hænderne, som du skal sælge til Danmarks største virksomheder.

Derfor er vores produkt unikt
Vores produkt er grundlæggende at levere kvalificerede ansøgninger til vores kunder. Vi har over 500.000 månedlige besøgende på ofir.dk, men fremfor kun at satse på, at alle de bedste ansøgere besøger en jobportal, rammer vi også +500.000 relevante kandidater på de medier, hvor de bruger mest tid - nemlig Facebook og LinkedIn.

Vores team af marketing specialister målretter vores kunders jobannoncer til relevante kandidater ud fra kriterier såsom kompetencer og geografi.

Vi sikrer dermed, at vores kunders jobannoncer bliver set af hele deres kandidat-målgruppe og ikke kun af dem, som besøger vores jobportal. Lige præcis den kombination gør, at vi månedligt eksponerer vores kunders jobs for over 1.000.000 danskere, hvilket i sidste ende sikrer et bredere og mere kvalificeret ansøgerfelt.

Sådan ser din arbejdsdag ud

 • Du tildeles og ejer en portefølje med 800 virksomheder, ligesom du selv løbende finder andre interessante leads/kunder.
 • Du booker og afholder dagligt online/fysiske møder med Danmarks største virksomheder, med henblik på salg og rådgivning.
 • Du skaber gode relationer til personerne i din portefølje og fungerer som deres rådgiver indenfor jobannoncering.

Hvad har du med i bagagen?

 • Du kan dokumentere gode resultater indenfor opsøgende salg til større virksomheder.
 • Du har gerne et stort netværk, hvilket beviser, at du er god til at skabe relationer.
 • Du har flere års erfaring som sælger, gerne nogle af dem som udkørende.
 • Du har brancheerfaring indenfor f.eks. rekruttering, vikar, software/online, HR eller lign.

Du bliver en del af et stærkt team
Vi har over de sidste år vundet store dele af jobannoncemarkedet pga. vores evne til at skaffe det bedste ansøgerfelt, men der er stadig mange virksomheder i markedet, som kender os for det, vi var engang.

I et stærkt samarbejde med dine kollegaer på tværs af alle afdelinger i Ofir skal du hver dag være med til at indtage nye markedsandele.

Du bliver godt klædt på til opgaven fra både din leder og kollegaer – hos os er vi der for hinanden og står sammen om det fælles mål; at blive Danmarks største og bedste jobportal, som leverer reel værdi til både virksomheder og ansøgere.

Derudover har vi selvfølgelig også en konkurrencedygtig løn, solid pensionsordning, frokost fra Meyers Køkken - og alle de andre grundlæggende ting, der bare skal være der.

Din Chef
Thor Høst, Head of Sales, har 12+ års erfaring med salg, hvoraf de 6 er inkl. ledelseskasketten. Thor har bl.a. 7 års erfaring fra jobmarkedet. Thor vægter følgende højt:

 • Worklife balance
 • Integritet, udvikling og innovation
 • Budgetkrav, med frihed under ansvar
 • Selvstændighed og ingen mikromanagement
 • Humor og glæde i salgsteamet.

Karrieremuligheder og udvikling
Hos os får ”den der kan og vil også lov” – så du har stor indflydelse på egne karrieremuligheder. Hos os er medarbejderudvikling ”situationsbestemt” og foregår i tæt dialog med nærmeste leder, bl.a. if. med løbende feedbacksamtaler, coaching og ”training” on the job.

Dine nye kollegaer og arbejdsplads
Vi er ca. 20 dygtige og engagerede kollegaer, som hver dag arbejder i samme retning for at nå vores mål. Vi brænder for det – men uden at brænde ud, for det skal være både sjovt, udviklende og trygt at arbejde hos Ofir.

Er det bare tomme ord? Nej, for vi er Great Place to Work certificeret for 3. gang i 2020 med meget flotte resultater. Tag endelig fat i Thor Høst på tlf. 42 75 55 57, mail: t.hoest@ofirjob.dk eller via LinkedIn.

Om vores rekrutteringsproces
Vi tager rekruttering seriøst og ønsker en god, fair og objektiv rekrutteringsproces. Derfor vil du som ansøger til en stilling hos os altid få et svar, uanset om du går videre i rekrutteringsprocessen eller ej.

Ingen rekrutteringsforløb er ens, men vi bruger som udgangspunkt altid en caseopgave, personlighedstest og en IQ test i løbet af processen. Det gør vi fordi vi tror på, at det giver et mere dybdegående og nuanceret billede af, om vi er et godt match.


Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.ofir.com


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.