Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Key Account Manager til Allison i Bramming

Har du arbejdet med FMCG til specialhandel og dagligvarekæder, eller har du arbejdet inden for personlig pleje-branchen? Trives du, når tempoet er højt? Har du erfaring med private label og/eller private brand, og sætter du pris på at udvikle bæredygtige, fremtidssikrede produktkoncepter til dine kunder? Så har du nu muligheden for at blive en del af succeshistorien hos Danmarks førende producent af personlig pleje-produkter.

Til vores salgsteam med base på kontoret i Bramming søger vi en erfaren Key Account Manager, som er stærk inden for projektstyring samt udvikling og salg af private label/private brand.

Grønne og bæredygtige produkter til personlig pleje

Allison A/S er førende inden for udvikling og produktion af bæredygtige personlig pleje-produkter i Norden. Vi leverer private label-produkter til udvalgte specialforretninger i og uden for Danmark, og vi producerer eksklusive produkter til førende brands. Derudover har vi også egne brands og koncepter, som vi markedsfører og sælger.

Vi udvikler og producerer alle vores produkter i Esbjerg i samarbejde med branchens førende råvareleverandører. I mange år er vi gået forrest i udviklingen af bæredygtige produkter med omtanke for naturen, ligesom vi er førende inden for økologisk og naturligt-certificerede produkter. Allison er en del af koncernen Nopa Nordic Family, som har hovedsæde i Hobro.

Dine arbejdsopgaver

Som Key Account Manager får du ansvar for:

  • at udvikle og sælge koncepter til specialhandlen og mærkevareindehavere i ind- og udland
  • at drive din egen forretning og kundeportefølje, fastholde eksisterende sortimenter og sælge nye ind
  • koordinere alle led i det interne projektarbejde for kunderne
  • medvirke til, at vi er vores kunders foretrukne leverandør
  • udvikle og udvide din kundeportefølje i Danmark og resten af Europa.

Du vil få en grundig oplæring inden for kategorien af dine dygtige kolleger i salgsteamet, som består af i alt otte engagerede medarbejdere. Du får opbakning fra hele organisationen, som er præget af godt humør, teamånd og stolthed over vores kunders produkter og koncepter.

Du skal være indstillet på rejseaktivitet i ind- og udland samt deltagelse på messer med totalt antal rejsedage på 20-40 årligt.

Hvem er vores nye kollega?

Du har en uddannelsesbaggrund, som er inden for salg, det kommercielle område eller lignende. Du har erfaring med private label og/eller private brand - og meget gerne fra FMCG. Derudover har du dokumenteret succes inden for salg eller indkøb til detailhandlen eller erfaring fra beauty, mode/boligindretning eller relaterede brancher. Eksportsalg har du også tidligere arbejdet med, så du ved, hvordan du afdækker potentielle markeder og udarbejder markedsanalyser. Du mestrer både dansk og engelsk flydende i tale og på skrift.

Som person falder det dig naturligt at arbejde kundeorienteret, og i fællesskab med vores marketingafdeling kan du udtænke koncepter, der matcher kundernes behov. Du har gennemslagskraft, er robust og tør gå efter kunderne, samtidig med at du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Du arbejder struktureret og kan holde styr på store kundesortimenter med mange delelementer krydret med en kreativ tilgang i opgaveløsningen. Derudover har du energi og en gejst, som er med til at skabe stærke relationer til dine kunder. Du forstår vigtigheden i at opbygge værdifulde partnerskaber med dine kunder.

Vi tilbyder

En unik karrieremulighed med frie rammer til at skabe din egen succes samt masser af udviklingsmuligheder.

Du får lov at arbejde selvstændigt og opbygge et indgående kendskab til bæredygtige personlige pleje-produkter og emballageløsninger. Vi har en flad organisationsstruktur, som gør dagligdagen og omgangstonen uformel og afslappet, men stadig meget ambitiøs.

Interesseret?

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Ann Charlotte Hammer på ach@allison.dk. Ansøgning og cv sendes via knappen "Send ansøgning" . Vi vil gerne besætte stillingen hurtigst muligt og gennemgår derfor ansøgningerne efterhånden, som de kommer ind. Ansøgningsfristen er d. 28. juni 2021. Inden en eventuel anden samtale bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.