Key Account Manager til DCC Energi

Virksomheden
DCC Energi er Shell Licensee i Danmark. Vi driver netværket af Shell Servicestationer i Danmark, og vi leverer Shell brændstoffer, energiprodukter og løsninger til det offentlige, B2B og B2C kunder i vores flåde af Shell tankvogne.

Vi har egen marineafdeling, og vi driver i samarbejde med Shell en Aviationforretning. Endelig sælger vi både Shell og Gulf smøremidler.

DCC Energi har 2 to stærke ejere; danske DLG og DCC plc, der er noteret på børsen i London. Vi omsætter for ca. 7 mia. kr. om året.
Du kan se mere på www.dccenergi.dk.

Stillingen
Du bliver ansvarlig for salget til vores større kunder på Fyn og Vestsjælland. Du arbejder ud fra dit hjemmekontor og servicerer en portefølje af gode loyale kunder. Samtidigt arbejder du målrettet på at identificere nye kunder og indgå rammeaftaler med dem.

Mere end halvdelen af din arbejdstid arbejder du med emner og nysalg. Vi lægger vægt på at etablere langvarige kundeforhold, hvor de menneskelige relationer har stor betydning

Du kommer til at spille en nøglerolle i forhold til salget af vores produkter - brændstoffer, fyringsolie, smøreolie, Shell kort mv. Du er en moderne sælger, der arbejder med digitale salgsværktøjer og i CRM, hvor du dokumenterer dine indsatser og resultater.

Du har et højt drive og holder af at arbejde selvstændigt. Du sætter ambitiøse mål for dig selv og er konstant på jagt efter ny forretning og indtjening. Du har mindst et par års erfaring, som selvstændig sælger eller KAM, og du har erfaring i kundemøder, og du ved, hvad der skal til for at opbygge og vedligeholde kunderelationer.

Du har dit eget salgsbudget og opnår dine salgsresultater ved at være en troværdig og professionel partner, som gennem rådgivning og salg af de rette produkter, skaber værdi for kunderne. Du opleves som en topmotiveret og dedikeret samarbejdspartner, og du påtager dig ansvar og indfrier proaktivt kundens forventninger

Ansvar og arbejdsopgaver:

 • Indfrielse af eget salgsbudget
 • Identifikation af og salg til potentielle nye B2B kunder
 • Vedligehold af eksisterende kundeportefølje og genforhandling af kontrakter
 • Kunde- og emnemøder
 • Udarbejdelse af tilbud og korrespondance med kunder
 • Opbygning af salgspipeline
 • Salg og ajourføring i vores CRM-system

Kandidaten
For at få succes i stillingen forventes det at:

 • Du er udpræget ”hunter”, som er vant til at bruge CRM og IT-værktøjer i din hverdag
 • Du bor på Fyn eller Vestsjælland.
 • Du har mindst et par års erfaring fra en lignende stilling og har erfaring med salgsprocessen fra første emneopkald over tilbudsgivning, forhandling og kontraktindgåelse til det vedvarende relationssalg.
 • Du brænder for salg og er engageret og resultatorienteret
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret samtidig med, at du har styr på detaljen, når det er påkrævet
 • Du har en god gennemslagskraft, og du lader dig ikke slå ud af lidt modstand
 • Du er åben, positiv og en stærk kommunikator, som trives med at synlige budgetter og mål
 • Du er vant til at bruge Office-pakken - og især Word og Excel.
 • Det er en fordel, hvis du har en relevant teoretisk uddannelse
 • Du behersker dansk i både skrift og tale, og det er en klar fordel, såfremt du taler og skriver engelsk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde
Du får 8 kollegaer i afdelingen og ca.130 gode kollegaer i DCC Energi. Vi er stolte af vores gode arbejdsmiljø, hvor der hersker en god og uformel stemning, og hvor der også er plads til sjov og humor.

Derudover tilbyder vi:

 • Et spændende job i en velfungerende, velkonsolideret international virksomhed, hvor du kommer til at arbejde med internationale brands – Shell og Gulf
 • Frihed under ansvar og gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer og en uformel omgangstone
 • Attraktiv lønpakke inkl. pension og bonus, bilordning, fri mobiltelefon og internetopkobling, helbredsforsikring, gruppelivsforsikring

Ansøgning
Vi har brug for dig hurtigst muligt, og der vil løbende blive indkaldt til samtaler.
Vedr. beskyttelse af persondata (GDPR)
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor på linket


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.