Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Key Account Manager til voksende, internationalt marked...

Er du udadvendt, ambitiøs og motiveres du af at åbne døre til nye kunder? Så er det dig vi leder efter! Vi søger en kompetent og energisk Key Account Manager til at styrke vores succesfulde og travle salgsteam, som arbejder inden for et voksende europæisk mediemarked.

Som Key Account Manager hos Visiolink får du et interessant og udfordrende job i en særdeles velkonsolideret og voksende softwarevirksomhed. Vi byder på et fagligt stærkt miljø, og du bliver en del af en spændende afdeling bestående af Salg, Marketing og Business Intelligence.

 

Stillingen

Visiolink er et stærkt markedsledende brand i branchen for digitale aviser og magasiner. Vi har en proaktiv tilgang til vores kunder, som vi har en tæt, langvarig og personlig relation til. Du skal forvente en rejseaktivitet på ca. 30-40 rejsedage om året – under normale forhold.

Som Key Account Manager har du bl.a. ansvaret for at:

  • Vedligeholde og udbygge nuværende kunderrelationer- og forretninger
  • Penetrere og opbygge nye markeder
  • Afholde salgsmøder i hele Europa – både med eksisterende samt potentielle kunder
  • Opnåelse af eget salgsbudget
  • Opbygge et tæt samarbejde med alle funktioner i Visiolink

Din baggrund

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og har erfaring fra relaterede brancher. Du har en god forretningssans og kan dit salgshåndværk. Som person er du udadvendt og har nemt ved at kommunikere med såvel eksisterende som nye kunder. Du er ikke bange for nye opgaver og får energi af nye udfordringer.

Du har en god teknisk forståelse, så du kan sætte dig ind i dine kunders behov. Du formår at oversætte et teknisk produkt og funktionaliteter til kundeværdi og benefits, og du skal kunne rådgive kunderne om deres forretning. Desuden er du struktureret og målrettet og evner at følge dit salg til dørs. Det er vigtigt, at du er flydende i engelsk og har kendskab til de nordiske sprog.

 

Om os

Visiolink er en markedsledende leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri. Vi producerer digitale aviser og magasiner for over 250 mediehuse i Europa, og mere end 2.000 titler distribueres hver dag via Visiolinks datacentre.

Vi leverer mere end software – vi er en forretningsmodel. Vi fokuserer på at skabe nye læsere, nye annonceindtægter og fleksible publiceringsplatforme til vores kunder. 

Vi leverer således mediehusenes indhold på mobil, tablet og desktop. Og selvfølgelig både på web, iOS og Android.

Vores egen forretning er i stort omfang baseret på SaaS, hvor vi dels leverer softwareprojekter og dels leverer løbende IT-drift af vores løsninger.

 

Er du interesseret?

Ansøgningsfrist er 1. marts, men send gerne din ansøgning snarest muligt.

Stillingen er fuldtids og med opstart hurtigst muligt. Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til CCO Morten Melbye på mme@visiolink.com.

Send dit CV samt ansøgning via dette link og angiv Job ID 11004


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.