Key Account Manager/HR-Konsulent til Job-Link


Job-Link søger en dygtig, loyal og engageret Key Account Manager/HR-konsulent, der gennem opsøgende salg formår at vækste firmaet sammen med os. Du skal være i stand til at få ordren og derfra også løse rekrutterings- eller vikar opgaven efterfølgende.

Job-Link er et rekrutteringsbureau, der løser vikar- og rekrutteringsopgaver. Vi tilbyder vores kunder at finde deres nye medarbejdere gennem en normal rekrutteringsproces, og fokuserer også på at tilbyde vikarassistance og projektansættelser – særligt indenfor ingeniørbranchen. Uanset ordrens karakter, er det af afgørende betydning at virksomheden og kandidaten matcher hinandens krav og ønsker, både på det faglige og personlige niveau, hvorfor det er vigtigt, at du har en god situationsfornemmelse og intuition.

Job-Link er en virksomhed i vækst og vi søger derfor en medarbejder der med engagement, god humor og gå-på-mod kan bidrage med at udvide vores kundebase. Jobbet er meget alsidigt, hvorfor det er vigtigt at du kan prioritere og har et solidt overblik.

Dine opgaver

Som Konsulent hos Job-Link kommer du til at opdyrke ny forretning og udvide vores kundeportefølje gennem opsøgende salg - typisk indenfor industrien. Når du har fået ordren, løser du den selv, så du følger din kunde hele vejen og har en tæt dialog.

Dine primære opgaver som Konsulent er at tilføre Job-Link et større kundegrundlag gennem et professionelt og målrettet salgsarbejde. Du bliver en vigtig sparringspartner både for virksomhederne/kunderne samt kandidaterne.

Kandidaterne finder vi via direkte annoncering samt via vores store netværk og/eller omfattende emnebank.Salget:


 • Opbygning af ny/egen kundeportefølje.

 • Booke kundemøder samt afholdelse af disse.

 • Vedligeholdelse af kunderne.

 • Løbende afsøge nye forretningsområder/kunder.

 • Opbygge stærkt netværk.

 • Rekruttering:

 • Screening af kandidater

 • Internview med kandidater

 • Præsentation af kandidater hos kunderne

 • Løbende opfølgning på dine ”egne” vikaransatte.

 • Din profil

  Du har erfaring med opsøgende salg indenfor industrien. Derudover ser vi gerne, at du har teknisk erfaring – eller flair for dette. Du er nysgerrig over for nye brancher og fagområder, og du formår at bruge din interesse aktivt i forhold til både kunder og kandidater.

  Som person er du:

 • Salgs- og servicemindet.

 • Ambitiøs, selvstændig og resultatorienteret.

 • Energisk, humoristisk, vedholdende og positiv.

 • Social og udadvendt samt har en udpræget situationsfornemmelse og er god til at skabe og dyrke dit netværk.

 • God til at kommunikere, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

 • Vi tilbyder

  Som Konsulent hos Job-Link får du en varieret hverdag med spændende og interessante udfordringer. Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet, hvor du som Konsulent selv tilrettelægger din hverdag. Du får frie hænder til at afsøge og vedligeholde kunder og markedet, således at du kan være med til at påvirke og skabe vækst i Job-Link med dine positive bidrag. Vi gør rigtig meget, for at det er sjovt at gå på arbejde, hvorfor det er vigtigt, at du oftest ser bægeret som halv fuldt.

  Du får base på vores kontor på Charlottenlund Slot, men vil i høj grad også bruge meget tid hos nye og eksisterende kunder rundt omkring i landet.

  Løn efter kvalifikationer samt bonusordning og pension/sundhedsforsikring efter 6 måneder.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:2. marts 2018

  Deltidsælger eller Fuldtidssælger / Account Managers / Studiejob søges

  GOGO SUPPORT IVS

  Du vil prsentere vores mad leverings APP GoGo (http: www.gogoapp.dk) til restaurant, bar og pizzaria i stor københavn områd. Du får 100 kr. timen en god bonus pr. salg. Har du baggrund fra en branche som ligner vores, er det selvfølgelig en fordel. ...
  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  Account Managers / Fuldtidssælger eller Deltidsælger

  GOGO SUPPORT IVS

  GoGo søger 2 nye kollegaer. Har du tidligere salgserfaring eller har du lyst til at prøve noget nyt, så har vi det. Opgaven: Du vil prsentere vores mad leverings APP GoGo (http: www.gogoapp.dk) til restaurant, bar og pizzaria i stor københavn område...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:23. marts 2018

  Sr Account Executive

  MICROSOFT DANMARK APS

  Services Executive for Microsoft Denmark Microsoft Services help customers realize their full potential through accelerated adoption and productive use of Microsoft technologies. We are a global team of exceptional people who deliver world class ser...
  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:13. marts 2018

  Selvstændig Ekstern Sælger søges til Ahlsell i Kolding/Aarhus

  Job-Link ApS

  For Ahlsell søger vi en ny dynamisk Ekstern Sælger til området syd for Aarhus. Ahlsell er den ledende kølegrossist i Danmark med afdelinger i København, Aarhus, Kolding og Aalborg. Vi ønsker at gå foran med fremtidens teknologi, og kan med vores vid...
  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:7. marts 2018

  Har du lyst til at blive en del af en tempofyldt virksomhed, der arbejder indenfor håndværkerfaget? Så er dette sælgerjob lige noget for dig!

  GK service

  Hos GKservice arbejder vi med gulvafslibning og malerarbejde i det meste af Danmark. Om jobbet: Du vil primært arbejde med telefonisk salg. Dit primære job vil primært være at rådgive nye kunder indenfor gulvafslibning, samt malerarbejde, og sørge f...