Key Account managers søges til Regionerne Hovedstaden- Kbh. og en til Region Sjælland

HAR DU? Sundheds faglig interesse / uddannelse indenfor salg, ønsker du en dagligdag med at besøge kunder og arbejde med kanvas? Og har du evt. en uddannelse som sygeplejerske eller anden faglig kompetence, - kan du blive en af vores nye medarbejdere i Care4Life Technology.

Vores kunde segmentet er B2B og B2CEr du passioneret, engageret, nysgerrig og autentisk? En ildsjæl?

Care4life Technology søger en Key Accounter til region Hovedstaden / Kbh. / og en til Region Sjælland m. øer til at udbrede samt introducerer PEMF behandlingen til klinikker, patientforeninger kommuner og sportsgrupper og klubber samt interesserede organisationer.

Vores værdier er: opnå kundetilfredshed, top kvalitet, frihed under ansvar, kreativitet, humor og rummelighed.

Vores mål er, at udbrede kendskabet til behandlings metoden og ikke mindst brugen af cafe4lifes produkter, således at alle personer får mulighed for, at optimerer sin sundhed og energi.

Med ambitiøs ledelse, udvikles løbende behandlings programmerne. Medarbejderne er præget af stor faglig dygtighed, passion og målrettethed, med personlig gennemslagskraft, vi er pt. fem i salgsgruppen, som bliver dine kollegaer 

Jobprofil: Det er dine opgaver: - Tage aktiv del i, at vedligeholde og udvikle vores arbejdskultur, hvor alle tager ansvar, formidler og autentisk og ikke mindst har fokus på, hvad der efterspørges på de forskellige niveauer. I tæt samarbejde med ledelsen, har du hele tiden fokus på, hvordan din tilgang til kunderne kan optimeres. Du bliver medarbejder i et salgsteam bestående af fagligt uddannet kollegaer, samt ambassadører. 

Person profil som medarbejder: Du er en dygtig formidler, og via din troværdighed og åbne personlighed formår du, at nå dine samt virksomhedens del og hel mål. Du er kendt som en ildsjæl, der skaber resultater. Du arbejder resultat orienteret, og du forstår at omsætte ideer og tanker til handling. Du har erfaring med formidling og ”brænder” for produktet. Muligvis har du indgående kendskab til, hvordan markedsføringen kan understøtte salget. Det er et krav, at arbejdet kommer fra hjertet og har et dybfølt ønske om at hjælpe andre mennesker, til et bedre liv. Du elsker at møde nye mennesker, og du skal forvente et job som du udvikler dig i. Vi formoder at du er en ENER - behersker sprog (engelsk + andet sprog) Vores domicil er i Vejle. Der arbejdes projektorienteret med ca. 30 kunde besøg pr måned, fra egen bopæl.

Løn: niveau fra 40.000 kr. og opefter, det aftales separat afhængig af dine ønsker for 30/ 37 timer job pr uge. Det kan også kombineres med dit nuværende job.

Læs mere på www.care4lifemedico.com

Nærmere oplysning om stillingen: kan fås ved henvendelse til CEO Klaus Abel pr mail: info@care4lifemedico.com

Ansøgningsfrist: vi venter på de rigtige personer, med tiltrædelse efter intern uddannelse.

Krav: kørekort – (egen bil) eller delebil – ikke ryger

Kun skriftlig ansøgning vedlagt foto

Vi er en Dansk virksomhed som har 15 års erfaring med udvikling af behandlings udstyr, produktion ”Made in Denmark” samt forskning og undervisning indenfor PEMF-behandling. Fra august 2020 til januar 2021 Udstiller Aarhus kommune i DOKK X vores behandlings udstyr. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.