Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kickstart din jordemoderkarriere på Herlev Hospital

Hver dag er mors dag på Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler! Vi søger jordemødre, som vil elske at hjælpe nye borgere til verden på en stor afdeling med et stærkt fagligt miljø.

Vores ledige stillinger er som udgangspunkt på 37 timer med arbejdstid i skiftende vagter, og mulighed for at arbejde hver 2. eller 3. weekend.

Vi prioriterer fødslerne højt, hvorfor vi pr. 1. oktober 2020 indfører et særligt fødegangstillæg for dig som brænder for fødslerne.

JOIN os Vi ønsker, at du skal få den bedste start på dit nye arbejde. Vi tilbyder derfor et indholdsrigt JOrdemoder INtroduktionsprogram (JOIN), som tilrettelægges sammen med dig ud fra, hvor du befinder dig i dit jordemoderliv - og hvor du vil hen. JOIN hjælper dig til at blive en uundværlig del af vores faglige og sociale team. Vi har supervision, karriereplanlægning og kompetenceudvikling - og i begyndelsen af år 2021 indfører vi en lønmodel baseret på kompetencetrin. ”For mig har det betydet, at i starten har det været meget trygt at bevæge sig ud på sine selvstændige jordemoderben, og samtidig vide, at der sad en klar til at hjælpe en” siger din kommende kollega jordemoder Olivia, om at være en del af JOIN.
Prøv at klikke på billedet og mød nogle af dine kommende kolleger.
Hvilke muligheder har du hos os?

Vi har brug for jordemødre med forskellige kompetencer og præferencer.

Du kan:

 • Ønske dig vagter i Akutmodtagelsen for Gravide
 • Deltage i den regionale hjemmefødselsordning
 • Tage dig af gravide med særlige behov
 • Skabe tryghed og sikkerhed for de fødende på den nye fødeklinik eller på fødegangen.
Hvordan er det faglige miljø? Vi samarbejder på tværs af fag, fordi vi gerne vil gøre vores bedste for familierne før, under og efter fødslerne. Det fordrer stor respekt for og hensyn til hinanden, og det fordrer et spændende og rummeligt fællesskab. Vi afholder ”Tea-time” møder to gange om ugen, hvor dilemmaer, input og vidensdeling fylder på dagsordenen På vores tværfaglige konferencer er læringsrum et tilbagevendende punkt.

Hvordan er arbejdsmiljøet? Vi stiller skarpt på, at hver fødsel skal gå godt og være så tryg og god en oplevelse for alle, så de små nye liv kan få den bedst tænkelige start. Dette kræver et godt og konstruktivt arbejdsmiljø, også når vi løber stærkt. Derfor vægter vi i meget høj grad at have dygtige medarbejdere, som ønsker at bidrage til vores fælles trivsel på afdelingen. I juli måned 2020 opnormerede vi med en ekstra afdelingsjordemoder, hvilket betyder, at vi nu har en afdelingsjordemoder som koordinerer fødselsforløbende samt en afdelingsjordemoder som superviserer ift. faglig sparring.

Hvad med afdelingens fysiske rammer? I 2021 flytter vi ind i det nybyggede Kvinde Barn Center, hvor arkitekturen skaber optimale rammer for gode patientforløb. Når gravid-, og fødemodtagelse, fødeafdeling, fødeklinik samt barsel- og svangerafsnit flytter i den nye bygning, giver det nye og spændende muligheder for vores måde at arbejde på, og vi er i fuld gang med at planlægge og træne nye arbejdsgange. Du kan være med til at sætte dit præg på den nye fødegang ved at indgå i forskellige arbejdsgrupper.


Ligger Herlev Hospital langt væk fra dig? Herlev hospital ligger 6 min. fra Herlev s-tog station i cykelafstand, og der går flere busser lige til døren. Hvis du bor udenfor Region Hovedstaden, kan vi hjælpe dig med pendlerbolig tæt på hospitalet.

Vi vil glæde os til at ansætte dig hvis du:

 • Ønsker at arbejde med jordemoderkundskabens muligheder
 • Prioritere tværfaglighed og samarbejde
 • Har lyst til at indgå i en arbejdsplads, der rummer hele jordemoderfaglighedens felt fra det normale spontane forløb til det potentielt komplicerede forløb.
Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads, hvor du har mulighed for faglig udvikling
 • Gode kolleger som hjælper og støtter hinanden i alle vagterne
 • Et grundigt og spændende introduktionsprogram
 • En mentorordning og kompetenceprogram
 • Løbende supervision


Herlev Hospitals fødegang er kendt for have et godt tværfagligt samarbejde, og dygtige kolleger, der prioriterer at være der for hinanden. Vi har to afdelingsjordemødre i hver vagt, så der er tid og ro til at hjælpe dig, når du har brug for det.


Er du nysgerrig? Du er meget velkommen til at ringe for at få en snak eller en uformel kaffeaftale, og du kan kontakte:

Chefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz på tlf. 20 36 69 03
Vicechefjordemoder Louise Wentzel-Pedersen på tlf. 38 68 89 87
Vicechefjordemoder Signe E. Landorph på tlf. 38 68 21 79


Ansøgningsfrist:
Onsdag den 21. oktober 2020

Samtaler forventes afholdt:
Tirsdag den 27. oktober 2020

Send venligst din ansøgning via linket

Du kan læse mere om afdelingen på nedenstående link.

https://www.herlevhospital.dk/afdelinger-og-klinikker/graviditet-og-foedsel/Sider/default.aspx

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.