Kickstart din karriere som Graduate inden for ledelse, produktion og salg i en af Danmarks førende servicevirksomheder

Som Graduate hos De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) bliver du en del af et 2-årigt forløb, hvor du får hands-on erfaring med produktionsledelse og -optimering, salg og service samt forretningsudvikling og projektledelse inden for servicebranchen. Forløbet vil klæde dig på til på sigt, at kunne varetage en stilling som leder eller nøgleperson i vores koncern. Vi søger dygtige Graduates til opstart den 1. april 2021.

Hvad vil det sige at være en del af DFD’s Gradaute-program?
Dit Graduate-forløb bliver sammensat ud fra dine kompetencer og interesser samt DFD’s strategiske og operationelle behov. Du vil igennem de næste to år og 2-4 rotationer få muligheden for at afprøve dig selv i forskellige roller inden for produktionsledelse og -optimering, salg og service samt forretningsudvikling og projektledelse. Du bliver en del af et Graduate-team på cirka 8 personer, som består af både nye og erfarne Graduates.

Under hver rotation vil du møde engagerede kollegaer, spændende udfordringer, deltage i interessante kurser og lære et nyt forretningsområde at kende. Tilsammen vil dette give dig den nødvendige viden og et bredt netværk inden- og uden for organisationen, til på sigt at kunne blive en fremtidig leder eller nøgleperson enten i driften eller på hovedkontoret. Vi er en landsdækkende koncern med et søsterselskab i Sverige, og du kan derfor forvente at dine rotationer kan bringer dig til en anden landsdel eller til Sverige. Vi støtter og hjælper dig under rotationer, som giver større forandringer i din dagligdag.

Vores filosofi er, at beslutninger skal tages af dem, som er tættest på kunden. Vi er derfor en meget decentraliseret virksomhed, hvor løsninger tilpasses de lokale behov, så vi bedst muligt kan servicere vores kunder. Du kan derfor forvente at få en hverdag, hvor du fra start får et stort ansvar og er med til at træffe beslutninger.

Hvad søger vi i en Graduate?
Vi forventer, at du er ambitiøs og drømmer om en karriere inden for produktionsledelse og –optimering, salg og service eller forretningsudvikling og projektledelse. Du er derfor heller ikke bange for at smøge ærmerne op og få jord under neglene, når det gælder om at få erhvervserfaring i salgs- og servicesituationer, produktionsledelse, forandrings- og optimeringsprojekter, forhandlinger og meget mere.

Du har en relevant akademisk- eller erhvervsuddannelse inden for f.eks. ledelse, service eller Supply Chain fra CBS, som ingeniør fra DTU eller en erhvervsuddannelse som produktionsteknolog og –teknikker, maskinmester, industri- eller procesoperatør. Det er også interessant for os, hvis du kommer med praktisk erhvervserfaring med produktion, salg, service og ledelse. Det vigtigste for os er, at du har en solid forretningsforståelse, så du hurtigt kan sætte dig ind i nye forretningsområder og arbejdsfunktioner. Endvidere er du god til at kommunikere på alle niveauer, da du under dit Graduate-forløb vil få et bredt internt og eksternt netværk af kunder, samarbejdspartnere, sælgere, produktionsmedarbejdere, specialister, direktører og kundeservicepersonale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.