Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kildehaven søger faste medarbejdere

Vi kan tilbyde:
Et alsidigt, spændende arbejde med unge aktive og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere.

Samarbejdsvillige kolleger med godt humør. En arbejdsplads i stadig udvikling, hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Et omfattende introduktionsforløb og undervisning indenfor blandt andet ernæring, neuropædagogik, medicin, hygiejniske principper og forflytningsprincipper.

Vi arbejder med fleksible faggrænser, så du kommer vidt omkring i omsorgen, pædagogikken og nærværet med beboerne. Det er beboerne, der definerer deres livskvalitet, og du skal støtte den enkelte beboer ud fra deres individuelle behov og ønsker.

Vi søger pædagogiske og sundhedsfaglige personer, der:
Gerne har indsigt eller ønsker at lære det - og viden inden for området med fysisk/psykisk handicappede unge og kan tage del i deres aktive ungdomsliv. Har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

Kan tage et ansvar og kan samarbejde og strukturere hverdagen, samt de opgaver dagen måtte byde på.

Er omstillingsparat, omsorgsfuld og fleksibel og kan lide at arbejde selvstændigt og tør træffe beslutninger. Har en etisk og empatisk tilgang til beboerne.

Trives på en arbejdsplads med høj fart, højt humør og humor ad libitum.

Har kørekort, da vi kommer vidt omkring i vores/beboernes biler på diverse udflugter/ture/ferier.

Kan arbejde i en kombination af dag- og aftenvagter og hver 2. weekend, da vi vægter højt, at medarbejdere og beboere lærer hinanden at kende og skaber tætte relationer både i dag- og aftentimerne.

Mødetiden om dagen vil ligge inden for tidsrummet kl. 06.00-15.00, og om aftenen vil mødetiden ligge inden for kl. 14.00-23.00. Stillingerne er på 37 timer om ugen, men mindre kan aftales.

Om Kildehaven:
Kildehaven er en privat virksomhed, der lige nu tæller 46 beboere og ca. 130 medarbejdere. Du kommer til at arbejde med SSAere, SSHere, pædagoger, socialrådgiver og kollegaer med anden baggrund, ligesom Kildehaven har egen centersygeplejerske, diætist og træningsmedarbejder. Kildehaven arbejder efter servicelovens 83, 85, 86 og 97, og er godkendt til midlertidigt ophold efter 84 og 107. Dertil er der også beskyttet beskæftigelse efter 103 og 104.

Yderligere oplysninger om stillingen, kan indhentes ved henvendelse til:

Løn og ansættelse vil være i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelse skal afleveres straffeattest. Vi holder samtaler i uge 39.

Ansøgning sendes inden d. 20. september 2020 til info@kildehaven.com.

Mere info om Kildehaven på vores hjemmeside www.kildehaven.com.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.