Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KIøkkenleder til Ry Højskole

Ry Højskole søger ny køkkenleder med tiltrædelse i marts/april 2018.

Vi søger en køkkenleder, der er suveræn til at lave mad og med sikker hånd kan styre et kostbudget.

Du skal kunne deltage i og formidle et tillidsfuldt, trygt og humørfyldt arbejdsmiljø i et køkken med kvalificerede medspillere.

Du skal have lyst til fuldt at indgå i højskolens liv, i samarbejdet med alle andre ansatte og i samværet med eleverne. Der kan evt. i stillingen indgå undervisning af højskolelever.

I Ry Højskoles køkken produceres dagligt alle måltider til ca. 110 elever og medarbejdere. Køkkenet beskæftiger foruden køkkenlederen 2 fuldtidsansatte køkkenassistenter og 3 på deltid. Eleverne hjælper til med udvalgte opgaver.

Vi befinder os i en proces, hvor økologi og bæredygtighed kombineres med høj kvalitet og velsmagende mad. Ca. 1/3 af eleverne er vegetarer/veganere. Der produceres normalt også allergivenlig mad. Du skal have viden, passion og vision til at gå foran i den proces.

Køkkenet og spisesalen på Ry Højskole er centrum for masser af aktivitet og samvær. Det er en arbejdsplads og et mødested for ansatte og elever. Måltiderne, maden og dele af tilberedningen af den er en del af pædagogikken og arbejdet med bæredygtighed i hverdagen.

Orientér dig grundigt på www.ryhojskole.dk og fortæl os hvem du er , hvad du kan og hvad du vil.

Ansøgning mrk. ”køkkenleder” sendes inden mandag den 14. februar kl. 12.00 til:

forstander:
Ole Toftdahl
ole@ryhojskole.dk

 

Samtaler finder sted i uge 8.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her