Kirkeministeriet søger fuldmægtig/konsulent til økonomi, styring og politik

Kirkeministeriet søger fuldmægtig/konsulent til økonomi, styring og politik
 
Vil du arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser og være med til at sikre det faglige fundament for demokratiet? Trives du med stort ansvar og en høj grad af indflydelse på opgavevaretagelsen, og har du lyst til et arbejde tæt på ministeren, så er Kirkeministeriet det helt rigtige sted! 
 
Som ansat i Kirkeministeriet vil du blive en del af et hus med engagement og høj faglighed, hvor sparring og samarbejde med kollegaerne er i højsædet. Du vil få mulighed for løbende at beskæftige dig med nye og udfordrende opgaver – selvstændige såvel som teambaserede, og du vil få gode muligheder for at påvirke opgaverne og derigennem opnå både personlig og faglig udvikling. Du kommer til at deltage i processer fra idéstadiet til implementering og evaluering, og arbejde på tværs af husets fagområder. 
 
I økonomikontoret søger vi en kollega, der kan arbejde på tværs med opgaver inden for politikudvikling, budgetproces og generelle økonomi- og regnskabsopgaver. Hvis du har lyst til at fordybe dig i et meningsfuldt arbejdsområde med stort værdipolitisk fokus, er det måske dig, vi leder efter.
 
Dine arbejdsområder: 
Sammen med dine kolleger, skal du løse opgaver, der bl.a. omfatter: 

 • Betjening af centrale udvalg i relation til folkekirkens økonomi 
 • Budgetlægning- og opfølgning 
 • Controlling af regnskaber og udarbejdelse af overordnede sammenfatninger til ledelsen 
 • Sagsfremstilling og ministerbetjening 
 • Løbende udvikling af rammerne for folkekirkens decentrale økonomi 
 • Tilskudsadministration og -opfølgning 
 • Bidrag til tværgående opgaver i departementet 
Vi forestiller os, at du har en relevant økonomisk eller samfundsfaglig kandidatuddannelse, og kan være enten nyuddannet eller have erfaring. Det væsentlige er, at du besidder de rigtige faglige og menneskelige egenskaber. Hvis du har erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation, er det en fordel.
 
Vi vil lægge vægt på din evne til at: 
 • analysere og formidle økonomiske problemstillinger 
 • sætte dig ind i sager, der kræver såvel økonomisk som juridisk og politisk forståelse 
 • finde pragmatiske og fagligt solide løsninger på forskelligartede problemstillinger 
 • formidle skriftligt og mundtligt 
 • beherske it-værktøjer og digitalisering 
 • arbejde selvstændigt og i team 
 
Vi tilbyder dig 
Et spændende arbejdsområde med stort politisk fokus og godt læringsmæssigt indhold. Du kommer til at arbejde i et travlt, fagligt, godt socialt og udadvendt miljø, hvor vi lægger vægt på, at det er sjovt og motiverende at gå på arbejde.
 
Kirkeministeriet er en lille organisation med ca. 80 ansatte - heraf udgør økonomikontoret 9 medarbejdere. Ministeriet løser primært opgaver, der relaterer sig til folkekirkens rammebetingelser, og koordinerer regeringens indsats for andre trossamfund. Økonomikontoret er overordnet ansvarlig for økonomi- og regnskabsforvaltningen i folkekirken og Kirkeministeriets departement. Du kan læse mere om ministeriets opgaver og organisation på www.km.dk.   
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og Akademikerne. Der er mulighed for at forhandle et eventuelt kvalifikationstillæg.
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til specialkonsulent Jacob Øllgaard-Nicolajsen på tlf.: 3392 3906/2249 0555, specialkonsulent Anna Sophie Wiese på tlf.: 5095 1129 eller kontorchef Klaus Kerrn-Jespersen på tlf.: 3392 3918/4089 1630.
 
Ansøgning og samtaler 
Ansøgning og cv skal være modtaget i ministeriet senest 22 februar 2018.
 
Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt primo uge 9.
 
Ministeriet ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Hvis du ønsker at søge stillingen, så klik på: 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Akademisk fuldmægtig til BUF-Akademi i Fagligt Center

BUF-Akademi

Brænder du for administrative opgaver, og trives du med en omskiftelig hverdag med en stor samarbejdsflade og deadlines? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en dygtig, struktureret generalist med indsigt i kommunal forvaltning, som kan bidrage med st...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Jurastuderende til Justitsministeriets område

Justitsministeriet

København
Vi tilbyder dig et studierelevant job i et spændende og stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt. Arbejdet varierer alt efter den enkelte stilling, men består bl.a. i udarbejdelse af notater, konkret juridisk sagsbehandling, inf...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

AC'er søges til ansættelse i job med løntilskud

Hjertecenteradministration

København
En stilling som AC-generalist tilbydes til en ledig, nyuddannet akademiker - pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Hvis du interesserer dig for administration, udvikling og kommunikation og kan lide at være et sted, hvor der sker meget, så er Hjerte...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Medarbejder til Datacenter Management i infrastruktur team i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

SKAT

København
Har du erfaring med drift og vedligehold af hardware og netværk? Har du kendskab til kabling og såvel fysisk som software baseret håndtering af hardware, firmware og administrationsværktøjer? Så er det måske dig, vi søger som medarbejder til adminis...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Akademikere til udbudsfunktion

Beskæftigelsesministeriets departement

København
Har du erfaring med udbud og indkøb, og kan du din udbudsret? Har du en god forretningsforståelse, og tænker du kommercielt? Og har du lyst til at være med til at bringe Beskæftigelsesministeriet i front inden for strategisk udbud og indkøb? Så har ...