Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kirkesanger søges til Samsø sogn

Samsø sogn søger en kirkesanger pr. 1. marts 2018 eller snarest herefter.
Stillingens omfang er gennemsnitligt 7 timer pr. uge.
Ansøgningsfrist: Fredag d. 16. februar kl. 12.00. _____________________________________________________________________________________________________________________

Kirkesangeren vigtigste opgave er i samarbejde med organisten at lede og understøtte fællessangen ved gudstjenester, vielser, begravelser m.m. i kirkerne og på plejecenter Kildemosen.
Du skal have en god og fyldig sangstemme, som menigheden kan støtte sig til. Ved gudstjenesten beder kirkesangeren de ind- og udgangsbønner, som præst og menighedsråd har vedtaget at bruge. Kirkesangeren deltager i en række personale- og kalendermøder i løbet af året.

Samsø sogn har i alt tre kirkesangere, som fordeler arbejdet ligeligt imellem sig, og den enkelte kirkesanger har tjenestefri hver tredje uge. I forbindelse med jul, påske og pinse må alle tre kirkesangere påregne at være på arbejde.

Samsø sogn har i alt syv kirker, hvoraf primært de fem middelalderkirker bruges til søndagsgudstjenesterne. Alle syv kirker bruges til vielser, bisættelser, begravelser, dåbsgudstjenester, koncerter m.m.

Ud over kirkesangerne består medarbejderstaben af tre præster, en organist, to organistvikarer, en kirketjener, en rengøringsmedhjælp, en ledende graver, syv øvrige kirkegårdsmedarbejdere, en sekretær for kirkegårdsadministrationen, en administrativ medarbejder for menighedsrådet, en række frivillige og 7 menighedsrådsmedlemmer. Samsø Menighedsråd er arbejdsgiver for de ansatte.

Kirkesangeren har 6 ugers ferie, og de tre kirkesangere vikarierer for hinanden under ferie. Nuværende månedsløn kr. 5.271,59 samt månedligt rådighedstillæg kr. 1.057,70. Kirkesangerne er ansat med løn under ferie. Der udbetales ikke pension. Der indhentes børneattest.

Prøvesyngning finder sted tirsdag d. 20. februar fra kl. 17.30. De ansøgere, der inviteres til prøvesyngning, vil få nærmere besked søndag d. 18. februar.

Har du spørgsmål til stillingen som kirkesanger, er du velkommen til at kontakte:
Sognepræst og menighedsrådsformand Ea Hvitnov, tlf. 8659 0372, eah@km.dk
Organist Majken Ladefoged, tlf. 2045 4234, majkenhenrik@mail.dk

Du kan også orientere dig om Samsø sogn på sognets hjemmeside: http://www.samsosogn.dk.

Ansøgningen skal afleveres senest fredag d. 16. februar kl. 12.00.
Enten i sognegårdens postkasse Langgade 44, Tranebjerg,
eller via e-mail til 9183fortrolig@sogn.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Samsø Menighedsråd
Langgade 44
8305 Samsø


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her