Kirketjener med grøn profil

Kirketjener med grøn profil ved Mørkhøj Kirke i Søborg

En stilling som kirketjener ved Mørkhøj Kirke, Mørkhøj Sogn er ledig pr. 1. maj 2018.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Vi søger en praktisk anlagt kirketjener, der, som den ene af 2 fuldtidskirketjenere, kan bidrage aktivt til en travl og varieret hverdag både inden- og udendørs. Arbejdet består af vedligehold af grønne områder, rengøring, renholdelse og vedligeholdelse af kirken, samt praktisk tilrettelæggelse af gudstjenester og arrangementer og medvirken ved disse.

Mørkhøj kirke er en aktiv kirke, som lægger vægt på at formidle kristendommen fra sin lyse og inkluderende side og vi forventer, at du indgår positivt i samarbejdet med kirkens øvrige personale og præster.

Vi er et aktivt sogn i vækst, der befolkningsmæssigt rummer mange forskelle, både socialt, etnisk, kulturelt og religiøst. Derfor søger vi en medarbejder, der kan yde fordomsfri, kompetent og imødekommende borgerbetjening for alle.

Vi forventer at du er positivt indstillet overfor kirkens liv og de mange aktiviteter, der foregår i sognet, og at du kan arbejde ansvarsbevidst, selvstændigt og med situationsfornemmelse. Vi forventer endvidere at du er imødekommende over for alle, der kommer i kirken.

Som kirketjener skal du bl.a. arbejde med:

  • Vedligehold af grønne områder omkring kirke og præsteboliger.
  • Små håndværksopgaver ved dagligt vedligehold.
  • Medvirken ved gudstjenester og kirkelige handlinger, herunder opstilling og klargøring til arrangementer, kaffebrygning, servering, indkøb m.v.
  • Oprydning og rengøring i kirke og sognegård.

Vi søger en kirketjener der:

  • Har mod på fysisk udendørs arbejde, men også kan indgå som kirketjener ved kirkelige handlinger.
  • Besidder bred håndværksmæssig snilde og erfaring med pasning og pleje af grønne områder.
  • Har flair for betjening og vedligeholdelse af redskaber og maskiner.
  • Er fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver og arbejdstid.

Der er gensidig afløsning de to kirketjenere imellem.

 

Mørkhøj Sogn har 10.278 indbyggere, heraf er de 6.000 medlemmer af Folkekirken. Ved Mørkhøj Kirke er der ansat to fuldtidssognepræster, en daglig leder/kordegn/ kommunikationsmedarbejder, en kordegn, to kirketjenere, to organister samt to kirkesangere.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Årslønnen aftales indenfor intervallet 263.394,49 kr. – 339.641,13 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 263.395,55 kr. (nutidskroner).

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 24.856,02 kr. (nutidskroner).

Menighedsrådets forslag til lønniveau er 263.394,49 kr. ved ansættelse på 37 timer (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening.

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Prøvetid er på 3 måneder. Der indhentes børneattest ved ansættelse. 

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Susanne Jane Mørch på telefonnummer 6085 3884/ mail: sj.moerch@hotmail.com eller daglig leder Kira Saabye From på telefonnummer 2017 0167/ mail: KSF@km.dk.

Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail til 7134fortrolig@sogn.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 18. marts 2018.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 15, 2018.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

GRAVERMEDHJÆLPER/KIRKETJENER

SKOVLUNDE SOGNS MENIGHEDSRAAD

Ballerup
SKOVLUNDE SOGN, BALLERUP KOMMUNE Alsidig, fleksibel gravermedhjælper kirketjener søges til fuld- eller deltid Vær med til at åbne døre for sognets mange engagerede mennesker, og bliv del af et stærkt team, der brænder for vores lokale kirke med en f...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

KIRKETJENER/GRAVERMEDHJÆLPER

SKOVLUNDE SOGNS MENIGHEDSRAAD

Ballerup
SKOVLUNDE SOGN, BALLERUP KOMMUNE Alsidig, fleksibel kirketjener søges til fuld- eller deltid Vær med til at åbne døre for sognets mange engagerede mennesker, og bliv del af et stærkt team, der brænder for vores lokale kirke med en fælles vision om a...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kordegn ved Filips kirke, barselsvikariat

FILIPS KIRKE

København
Vores ene kordegn skal på barsel, så vi søger en barselsvikar, der kan have mange arbejdsopgaver i gang samtidig og stadig have plads til et smil. Stillingen er på 30 timer pr. uge og ønskes besat fra den 16. april 2018 eller snarest derefter. Still...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Kordegn ved Korsvejskirken på Amager

Korsvejskirken

Korsvejskirken i Kastrup søger en fleksibel og serviceminded kordegn, der ønsker at indgå i et frugtbart samarbejde med kirkens øvrige personale og menighedsråd. Stillingen er til besættelse pr. 01.04. 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 3...