Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kirketjener ved Tveje Merløse Kirke i Holbæk

Kirketjener ved Tveje Merløse Kirke i Holbæk

Da en af vores kirketjenere ønsker at trappe ned, er en kirketjenerstilling på 20 timer pr. uge ledig til besættelse 1 marts, 2018, eller snarest herefter. Timetallet vil senere kunne udvides.

Vi søger en praktisk anlagt kirketjener, der kan bidrage aktivt i en travl og varieret hverdag. Størstedelen af en normal arbejdsdag vil gå med klargøring og oprydning ved faste aktiviteter samt daglig rengøring, så du skal kunne lide at gøre rent. Herudover skal du medvirke ved kirkelige handlinger samt sognearrangementer og andre aktiviteter.

Tveje Merløse kirke er en aktiv kirke, som lægger vægt på at formidle kristendommen til alle i sognet, og vi har derfor aktiviteter målrettet forskellige aldersgrupper, og vi forventer, at du indgår positivt i samarbejdet med kirkens øvrige personale og præster om aktiviteterne.

Som kirketjener skal du bl.a. arbejde med:

• Medvirken ved gudstjenester og kirkelige handlinger, herunder opstilling og klargøring.
• Oprydning og rengøring i kirke og sognegård samt øvrige bygninger.
• Klargøring til arrangementer, kaffebrygning, servering, indkøb m.v.

Der er gensidig afløsning mellem kirketjenerne. Du må påregne at arbejde ca. hver anden weekend samt nogle aftner om måneden.

Vi forventer, at du er positivt indstillet over for kirkens liv og de mange aktiviteter, der foregår i sognet, og at du kan arbejde ansvarsbevidst, selvstændigt og med situationsfornemmelse. Vi forventer endvidere, at du er imødekommende over for alle, der kommer i kirken.

Du vil komme til at indgå i et arbejdsfællesskab med kirkens fastansatte medarbejdere, som tæller administrationschefen, 3 præster, 2 kirke- og kulturmedarbejdere, 2 kirketjenere, 1 organist, 7 sangere, 1 kordegn og 9 kirkegårdsansatte.

Stillingen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere gennemføres inden for 2 år efter ansættelsens start.

Årslønnen aftales inden for intervallet 259.595,12 kr. – 334.742,92 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 259.595,16 kr. (nutidskroner).

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 24.497,48 kr. (nutidskroner).

Prøvetiden er på 3 måneder. Der indhentes børneattest ved ansættelse.
Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrationschef Jess Sørensen på telefonnummer 51183162 eller mail administrationschef@mail.dk.

Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail til 7275fortrolig@sogn.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 9. februar 2018.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 8.

Menighedsrådet kan oplyse, at der kan blive indhentet referencer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her