Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kirketjenervikar til Hørning Kirke, Skanderborg

Vi søger en kirketjenervikar til Hørning kirke, Skanderborg provsti, Aarhus Stift

Vi søger en kirketjenervikar, der kan arbejde stabilt og selvstændigt, men som også kan indgå i et samarbejde med det øvrige personale ved Hørning kirke.

Vikariatet er på 30 timer pr. uge i gennemsnit. Varighed ca. 3 måneder men med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse snarest.

Opgaverne:

  • at varetage praktisk kirketjeneste
  • at renholde og klargøre kirken til gudstjenester og kirkelige handlinger og bistå præsten under gudstjenester og kirkelig handlinger
  • at gøre rent i sognegården og servicere ved arrangementer og møderVi forventer, at du har interesse for kirken, har gode samarbejdsevner, er fleksibel omkring arbejdstiden, kan tilrettelægge dit arbejde selvstændigt, er udadvendt og serviceminded. Erfaring som kirketjener vil være en fordel.
  •  
  •  

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og Organisationsaftalen mellem Kirkeministeriet og Forbundet af Kirke- og Kirkegårdsansatte og det tilhørende protokollat for gravere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Årslønnen aftales inden for intervallet 263.394 – 339.641 kr. Menighedsrådets lønudspil til intervallønnen er 264.000 kr. Hertil ydes et årligt rådighedstillæg på 24.856 kr. årligt. Beløbene er alle oplyst i nutidskr. Lønnen udbetales forholdsmæssigt med 30/37.

Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i provstiet i overensstemmelse med de aftaler menighedsrådet indgår med andre ansættelsesmyndigheder.

Spørgsmål angående stillingen rettes til kontaktperson Søren Nielsen på 40237021

Send din ansøgning til: 8012fortrolig@sogn.dk eller til Hørning kirkekontor, Nørre Alle 4, 8362 Hørning.

Ansøgningsfrist den 18. april 2018. Der afholdes samtaler den 23. april.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kirketjener søges til Ørting-Falling Kirker

Ørting-Falling Menighedsråd

Aarhus
Ørting-Falling sogns menighedsråd søger kirketjener pr. 1. januar 2019 Stillingen er normeret til 30 timer pr. uge. Vi søger en kirketjener gerne med praktisk erfaring fra lignende stilling, der både kan arbejde selvstændigt, og er fleksibel i samar...
Indrykket:6. november 2018
Udløbsdato:20. november 2018

Kirketjener til Skanderborg provsti

SKANDERBORG SOGN KIRKEKONTOR

Odder
Vi søger en kirketjener, der kan arbejde stabilt og selvstændigt, men som også er indstillet på at indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige kirketjenere og personale. Stillingen er en fuldtidsstilling. Tiltrædelse hurtigst muligt. Opgaverne er: at...
Indrykket:7. november 2018
Udløbsdato:26. november 2018