Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kirurgisk ambulatorium, Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital søger ny sygeplejerske.

Er du sygeplejerske og har du kendskab eller interesse for det gastroenterologiske speciale?

Kort om os
Vi er et travlt ambulatorium som undersøger, udreder og behandler patienter med forskellige kirurgiske gastroenterologiske lidelser.
Til dagligt er vi 5 sygeplejersker, 3 læger, 2 sekretærer og 1 sygeplejerske med klinisk specialfunktion, som varetager arbejdet i ambulatoriet. Vi ser en bred vifte af gastroenterologiske patienter i alderen 18 år og opefter, med både alvorlige sygdomme og mindre alvorlige lidelser.
En stor del af vores klientel er cancerpatienter, hvorfor forløbskoordinering i form af opfølgning på undersøgelser, patientinformation, samtaler og varetagelse af kontrolprogrammer er en stor del af vores sygeplejefaglige arbejde. Derudover har vi mange varierende opgaver, hvorfor du som sygeplejerske i vores ambulatorium, skal kunne varetage flere forskellige funktioner, såsom at:
Modtage, vejlede og informere patienter og pårørende i relation til forskellige kirurgiske indgreb.
Assistere ved anoskopier, rektoskopier, rektale ultralydsscanninger, biopsier og gynækologiske undersøgelser.
Afholde selvstændige sygeplejekonsultationer i relation til patienter med afføringsforstyrrelser og senfølger efter kræft i tyk- og endetarm.
Varetage en række administrative og koordinerende funktioner, der er med til at sikre det gode patientforløb.
Ambulatoriet er en del af Abdominalcenter K, som er en afdeling der arbejder seriøst og målrettet med den sygeplejefaglige udvikling. I alle afsnit er der ansat en eller flere sygeplejersker med klinisk specialfunktion, som understøtter den praksisnære udvikling samt varetager oplæring, uddannelse og supervision af det sygeplejedaglige personale.

Som ny sygeplejerske i kirurgisk ambulatorium vil du indgå i et 2 måneders introduktionsprogram, der tager udgangspunkt i de sygeplejefaglige opgaver du støder på i praksis. Perioden tilrettelægges individuelt og under hensyntagen til dine forudgående kompetencer.
Kort om den profil vi søger

Vi søger en sygeplejerske som trives i en hverdag fyldt med korte og skiftende kontakter. Du skal have gode kommunikative evner samt evnen til, at skabe gode og tillidsfulde relationer på kort tid.
Det er en fordel hvis du har specialeerfaring, men det er ikke et krav. Dog skal du have et par års erfaring som sygeplejeske.
Arbejdstiden er 32 timer i ambulatoriets åbningstid mandag – fredag fra kl 8:00 -15:30, med start pr. 1. Juni 2018
Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen eller har lyst til at besøge os, kontakt venligst afdelingssygeplejerske Maria Holm Frank på telefonnr. 30914148
Ansøgningsfrist d. 20.04.2017. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her