Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kirurgisk Sengeafsnit 2, Regionshospitalet Horsens, søger sygeplejersker til faste stillinger.

Brænder du for sygeplejen til den komplekse organkirurgiske patient og værdsætter du et engageret og godt kollegialt fællesskab, ser vi gerne en ansøgning fra dig. Vi er både interesserede i ansøgere med erfaring og i nyuddannede sygeplejersker.

Vi har faste stillinger på fuldtid og evt. vikariater ledige fra 1. december. eller efter aftale. Stillingerne er i fortrinsvis 2-holds skift, og du arbejder i gennemsnit hver 3. weekend i 8 timers vagter.

Lidt om os

Vi er et sengeafsnit med 16 kirurgiske pladser og 4 gynækologiske pladser. Vi har derfor et tæt fagligt og kollegialt arbejdsfællesskab med Sengeafsnit for Kvindesygdomme.

Vores patienter behandles for lidelser i nedre del af abdomen og behandlingsforløbene er meget afvekslende med både korte og længerevarende indlæggelser, ofte med cancerdiagnose eller andre komplekse forløb.

Patienterne kommer i afdelingen både elektivt og akut og derudover har vi en række patienter med en cancerdiagnose, som er tilknyttet afdelingen med en "Åben indlæggelse", hvor problemstillingerne er af palliativ karakter.

Udover voksne patienter, modtager vi også akutte børn fra 2-15 år med kirurgiske sygdomme som fx blindtarmsbetændelse.

Vi har tilknyttet Stomiklinikken, som er en stor faglig ressource i afsnittet.

Afsnittet har tilknyttet både Kirurgisk Klinik og afsnittet Operation- og Opvågning, hvor patienterne møder op til operation og udskrives direkte derfra. Vi bemander begge steder med sygeplejersker fra Kirurgisk Sengeafsnit og det giver gode muligheder for variation i arbejdet og kompetenceudvikling i forhold til at få indblik i de samlede kirurgiske patientforløb.

Vores afsnit ligger i nybyggede gode rammer, og både patienter, pårørende og personalet værdsætter rummelige enestuer med eget badeværelse.

Vi arbejder med tildelt patientpleje og med makkerskab mellem sygeplejersker. Det er vigtigt for sygeplejerskerne at have et godt samarbejde, hvor man hjælper hinanden og altid må stille spørgsmål til hinanden.

Som nyansat kommer du i et individuelt tilrettelagt oplæringsforløb, som planlægges af vores Introduktions- og oplæringsansvarlige sygeplejerske.

Om dig

  • Du har lyst til at sætte dig ind i et spændende speciale, hvor mange forskellige aspekter af sygeplejen er i spil, alt fra instrumentelle opgaver til observation, kommunikation, patientinddragelse og meget mere
  • Du er faglig velfunderet og tager ansvar for egen faglig udvikling
  • Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • Du bidrager positivt til det gode arbejdsmiljø
  • Du trives med mange bolde i luften, og kan samtidig prioritere opgaver og sige til og fra

Praktiske oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og er omfattet af ny løn.

Yderligere oplysninger ved afdelingssygeplejerske Bente Frøkjær-Jensen 78426279 eller ved TR Lerche Matzen lermat@rm.dk

Ansøgningen sendes elektronisk via nedenstående link. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest og autorisation.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende fra uge 44.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.