Kitchen Helper, Kitchen Chef for Greek Restaurant

We are looking for 1 kitchen helper or kitchen chef with expirience for grill,a la carte, greek food. If you leave out of Denmark contact us for more information about residence.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330081156Phoenix-ce0f25e912019-08-30T00:00:00Kitchen Helper, Kitchen Chef for Greek Restaurant

We are looking for 1 kitchen helper or kitchen chef with expirience for grill,a la carte, greek food. If you leave out of Denmark contact us for more information about residence.

We are looking for 1 kitchen helper or kitchen chef with expirience for grill,a la carte, greek food. If you leave out of Denmark contact us for more information about residence.11jobnetce0f25e9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-21T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3597073Akropolis11Rosensgade 268300OdderDKDanmark0
mariogrrode@yahoo.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent814749JobNet5035213503521310029-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ce0f25e9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ce0f25e9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ce0f25e9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ce0f25e9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgKitchen Helper, Kitchen Chef for Greek Restaurant12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration362495104mariogrrode@yahoo.commariogrrode@yahoo.comDKDanmarkDKDanmark330090277StudiejobRobot Vi tilbyder et fleksibelt studiejob til dig, der har brug for en ekstra indtægt og er frisk på at varetage opgaver i vores cateringvirksomhed. Stillingen er på mellem 6 og 15 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden ligger alle ugens dage og tilrettelægges i fællesskab. Jobbet består primært i div. forefaldne køkkenopgaver, opvask, udbringning af mad, rengøring og meget mere. Til efteråret åbner vi butik, så her vil jobbet blive udvidet med kassebetjening. Her lægger vi vægt på, at du er positiv og serviceminded, så du kan være med til at give vores kunder en god oplevelse. Der ud over skal du kunne skrive, forstå og tale dansk og generelt være villig til at lære nyt. MUMS! Dinner Delivery er et mindre cateringfirma, som dagligt leverer frokost til firmaer i og omkring Århus. Derudover laver vi mad til private arrangementer. Du kan læse mere på vores hjemmeside www.mums-mad.dk Vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail. Vi frabeder os telefonisk henvendelse.

Vi tilbyder et fleksibelt studiejob til dig, der har brug for en ekstra indtægt og er frisk på at varetage opgaver i vores cateringvirksomhed. 

Stillingen er på mellem 6 og 15 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdstiden ligger alle ugens dage og tilrettelægges i fællesskab.

Jobbet består primært i div. forefaldne køkkenopgaver, opvask, udbringning af mad, rengøring og meget mere. Til efteråret åbner vi butik, så her vil jobbet blive udvidet med kassebetjening. Her lægger vi vægt på, at du er positiv og serviceminded, så du kan være med til at give vores kunder en god oplevelse. Der ud over skal du kunne skrive, forstå og tale dansk og generelt være villig til at lære nyt.

MUMS! Dinner Delivery er et mindre cateringfirma, som dagligt leverer frokost til firmaer i og omkring Århus. Derudover laver vi mad til private arrangementer. Du kan læse mere på vores hjemmeside www.mums-mad.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail. Vi frabeder os telefonisk henvendelse. 

MuMs! Dinner Delivery I/S v/Birgit Møller og Mikael KastrupHasselager2019-09-16T00:00:002019-11-07T00:00:00
330097442Restaurant Flammen Aarhus søger udskærerRobot Vil du være med til at skabe gode oplevelser i grillen i vores restaurant i Aarhus? Så søger vi energiske og servicemindede udskærer. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø Gennemsnitlig 11 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Vil du være med til at skabe gode oplevelser i grillen i vores restaurant i Aarhus? Så søger vi energiske og servicemindede udskærer.
Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

Vi forventer, at du:

 • Er positiv, udadvendt og smilende
 • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • Gennemsnitlig 11 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
 • Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød
 • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Lidt om Restaurant Flammen:
Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang.
I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.


Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

Toldbodgade 6, AarhusAarhus C2019-09-30T00:00:002019-10-27T00:00:00
330097457Restaurant Flammen Aarhus søger opfyldereRobot Til vores restaurant i Aarhus søger vi kvalitetsbevidste opfyldere, der brænder for at sikre gode oplevelser i vores lækre buffet. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø gennemsnitlig 11,5 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Sørge for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende Hjælpe til i køkkenet Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Til vores restaurant i Aarhus søger vi kvalitetsbevidste opfyldere, der brænder for at sikre gode oplevelser i vores lækre buffet.
Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

Vi forventer, at du:

 • Er positiv, udadvendt og smilende
 • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • gennemsnitlig 11,5 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
 • Sørge for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende
 • Hjælpe til i køkkenet
 • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt om Restaurant Flammen:
Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang.
I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.


Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

Toldbodgade 6, AarhusAarhus C2019-09-30T00:00:002019-10-27T00:00:00
330098824Kantineassistent til Morten Børup SkolenRobot Vi søger en assistent til elevkantinen på Morten Børup Skolen med tiltrædelse den 1. januar 2020.Stillingen er på 33 timer ugentligt fordelt på 40 skoleuger, hvilket svarer til en ugentlig arbejdstid på 37,13 timer. Mødetiden kan variere inden for tidsrummet kl. 6:00 7:00-15:00.Kantinen er en succes og servicerer dagligt skolens 850 elever og 100 ansatte i tidsrummet kl. 7:30-15:00. Kantinen administrerer også skolens mælkeordning.Kerneopgaven for Morten Børup Skolens kantine er at producere mad til børnene. Vi har fokus på at servere sund og velsmagende mad. Vi tilbyder varm mad flere gange ugentligt samt et varieret udvalg af diverse boller, frugt og grønt, sandwich og salatbar. Vi har fokus på nøglehulsmærket og på økologi. Kantinen har fået det økologiske spisemærke i bronze.Dine opgavertilberedning af varme og kolde rettertilberede sund mad af god kvalitet og af gode råvarerekspedition af kunderopvask, oprydning og rengøring. Dine kvalifikationeren køkkenfaglig uddannelsekan lide en travl og spændende hverdag, blandt mange glade børn og voksneengageret, åben og imødekommendeselvstændig og fleksibelgodt humør og samarbejdsvilligidé- og initiativrig. Vi tilbyderVi tilbyder et job med frihed under ansvar og en uformel omgangstone.Løn i henhold til gældende overenskomst.Yderligere oplysningerEventuelle yderligere oplysninger kan fås ved kantineleder Elin Jakobsen på tlf. 87 94 25 60 mellem kl. 13 og 14.AnsøgningsfristVi skal have modtaget din ansøgning senest den 27. oktober 2019.Der afholdes samtaler tirsdag den 5. november fra kl. 14.00.Vi søger en assistent til elevkantinen på Morten Børup Skolen med tiltrædelse den 1. januar 2020.

Stillingen er på 33 timer ugentligt fordelt på 40 skoleuger, hvilket svarer til en ugentlig arbejdstid på 37,13 timer. Mødetiden kan variere inden for tidsrummet kl. 6:00/7:00-15:00.

Kantinen er en succes og servicerer dagligt skolens 850 elever og 100 ansatte i tidsrummet kl. 7:30-15:00. Kantinen administrerer også skolens mælkeordning.

Kerneopgaven for Morten Børup Skolens kantine er at producere mad til børnene. Vi har fokus på at servere sund og velsmagende mad. Vi tilbyder varm mad flere gange ugentligt samt et varieret udvalg af diverse boller, frugt og grønt, sandwich og salatbar. Vi har fokus på nøglehulsmærket og på økologi. Kantinen har fået det økologiske spisemærke i bronze.

Dine opgaver
 • tilberedning af varme og kolde retter
 • tilberede sund mad af god kvalitet og af gode råvarer
 • ekspedition af kunder
 • opvask, oprydning og rengøring.

Dine kvalifikationer
 • en køkkenfaglig uddannelse
 • kan lide en travl og spændende hverdag, blandt mange glade børn og voksne
 • engageret, åben og imødekommende
 • selvstændig og fleksibel
 • godt humør og samarbejdsvillig
 • idé- og initiativrig.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job med frihed under ansvar og en uformel omgangstone.

Løn i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Eventuelle yderligere oplysninger kan fås ved kantineleder Elin Jakobsen på tlf. 87 94 25 60 mellem kl. 13 og 14.

Ansøgningsfrist
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 27. oktober 2019.

Der afholdes samtaler tirsdag den 5. november fra kl. 14.00.

 

Skanderborg KommuneSkanderborg2019-10-03T00:00:002019-10-27T00:00:00
330098870Førtidspensionist søges til køkken og bar på cafe i Aarhus CRobot Vi søger en glad og udadvendt førtidspensionist til at anrette brunch frokost, servering, lave kaffe og stå i baren på vores cafe i formiddags timerne. Der er tale om 4 timers arbejde 4 dage om ugen. Ansættelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi søger en glad og udadvendt førtidspensionist til at anrette brunch/ frokost, servering, lave kaffe og stå i baren på vores cafe i formiddags timerne.

Der er tale om 4 timers arbejde 4 dage om ugen.

Ansættelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbanken, AarhusAarhus C2019-10-02T00:00:002019-11-18T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Studiejob

MuMs! Dinner Delivery I/S v/Birgit Møller og Mikael Kastrup

Hasselager
Vi tilbyder et fleksibelt studiejob til dig, der har brug for en ekstra indtægt og er frisk på at varetage opgaver i vores cateringvirksomhed. Stillingen er på mellem 6 og 15 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden ligger alle ug...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:7. november 2019

Restaurant Flammen Aarhus søger udskærer

Toldbodgade 6, Aarhus

Aarhus C
Vil du være med til at skabe gode oplevelser i grillen i vores restaurant i Aarhus? Så søger vi energiske og servicemindede udskærer. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. ...
Indrykket:30. september 2019
Udløbsdato:27. oktober 2019

Restaurant Flammen Aarhus søger opfyldere

Toldbodgade 6, Aarhus

Aarhus C
Til vores restaurant i Aarhus søger vi kvalitetsbevidste opfyldere, der brænder for at sikre gode oplevelser i vores lækre buffet. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi ...
Indrykket:30. september 2019
Udløbsdato:27. oktober 2019

Kantineassistent til Morten Børup Skolen

Skanderborg Kommune

Skanderborg
Vi søger en assistent til elevkantinen på Morten Børup Skolen med tiltrædelse den 1. januar 2020.Stillingen er på 33 timer ugentligt fordelt på 40 skoleuger, hvilket svarer til en ugentlig arbejdstid på 37,13 timer. Mødetiden kan variere inden for t...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:27. oktober 2019

Førtidspensionist søges til køkken og bar på cafe i Aarhus C

Jobbanken, Aarhus

Aarhus C
Vi søger en glad og udadvendt førtidspensionist til at anrette brunch frokost, servering, lave kaffe og stå i baren på vores cafe i formiddags timerne. Der er tale om 4 timers arbejde 4 dage om ugen. Ansættelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at h...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:18. november 2019