Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kitchen job in Denmark

We need 2 personal for our kitchen. It must be in the UN / EU citizenship to make it paper job by rules. You must come to meet by your own possibilities. We have apartment to stay, food and other practical solutions for you. You must have driving license. Job has no expiring date, this means as long as you want to stay in Denmark and work legally. 

You must speak Danish, English or Turkish. One of these languages would help good communication between you and other personal.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329786045Phoenix-23c23e6712018-04-03T00:00:00Kitchen job in Denmark

We need 2 personal for our kitchen. It must be in the UN / EU citizenship to make it paper job by rules. You must come to meet by your own possibilities. We have apartment to stay, food and other practical solutions for you. You must have driving license. Job has no expiring date, this means as long as you want to stay in Denmark and work legally. 

You must speak Danish, English or Turkish. One of these languages would help good communication between you and other personal.

 

2018-05-26T00:50:41.180 We need 2 personal for our kitchen. It must be in the UN EU citizenship to make it paper job by rules. You must come to meet by your own possibilities. We have apartment to stay, food and other practical solutions for you. You must have driving license. Job has no expiring date, this means as long as you want to stay in Denmark and work legally. You must speak Danish, English or Turkish. One of these languages would help good communication between you and other personal.11Jobnet23c23e67100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-25T00:00:0000110EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3203699Lones Køkken ApS11Bredgade 517400HerningDKDanmark0
tolga@loneskokken.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent547736JobNet48027221000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=23c23e67https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=23c23e67https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=23c23e67&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=23c23e67&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Køkkenmedhjælper i dag.12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration354139510Tolga Tekintolga@loneskokken.dkDKDanmarkDKDanmark329916124Køkkenmedhjælper/rengøringRobot En butik i Herning, der tilbyder hjemmelavede lækkerier, har brug for et par ekstra hænder i dagtimerne fra kl. 10 - 13 alle hverdage. Jobbet kan kun søges hvis du er førtidspensionist. Arbejdsopgaver: opvask pudse vinduer vaske gulve ad hoc rengøring klargøring af grøntsager anretning og andre køkken opgaver Vi forventer at du er stabil og omgængelig, og glæder os til at høre fra dig.

En butik i Herning, der tilbyder hjemmelavede lækkerier, har brug for et par ekstra hænder i dagtimerne fra kl. 10 - 13 alle hverdage.

Jobbet kan kun søges hvis du er førtidspensionist.

Arbejdsopgaver:

 • opvask
 • pudse vinduer
 • vaske gulve
 • ad hoc rengøring
 • klargøring af grøntsager
 • anretning
 • og andre køkken opgaver

Vi forventer at du er stabil og omgængelig, og glæder os til at høre fra dig.

Den Selvejende Institution Job-Banken, HerningHerning2018-11-21T00:00:002019-01-15T00:00:00
329919046GrillassistentBasic GRILLASSISTENT Hos A Hereford Beefstouw har vi bygget en historisk succes på at skabe hyggelige rammer og tilberede det ekstraordinære måltid baseret på et saftigt og mørt stykke oksekød. Det kræver naturligvis de bedste råvarer, indbydende omgivelser og ikke mindst dygtige og motiverede medarbejdere. Den sikreste garanti for tilfredse kunder er glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi gerne: Løn efter aftale Ordnede forhold med pensionsordning Pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet Det er vores mål at give vores gæster en helstøbt oplevelse fra start til slut. En oplevelse, der starter fra det øjeblik, de træder ind i vores velbevarede stråtækte bygninger og sætter sig ved de rå træborde, hvor de har udsigt til det åbne køkken og den blussende grill. Det er en samlet oplevelse, der forstærkes af vores moderne indretning, men som selvfølgelig bygger på vores madlavning og førsteklasses oksekød. - Tim Sølyst Dine kvalifikationer: Du skal have erfaring med grillstegning. Du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Du er engageret. Du har en høj stresstærskel - og du kan bevare overblikket i pressede situationer. Lyder det som noget for dig? Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til: info@a-h-b.dk Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Lone P. J. Nissen på 97 12 35 44. Tiltrædelse pr. 1 1-2019 eller efter nærmere aftale. Vi ser frem til at høre fra dig. A Hereford Beefstouw er en af de mest anerkendte danske restaurationskæder med restauranter i Sverige, Grønland og Australien og har nu i 47 år opnået succes gennem et fokus på kvalitetsråvarer, gode vine, tilbehør og en unik indretning. Med åbningen i 1971 er restauranten i Lund, Herning den første i Danmark. Vi har plads til 110 gæster. Derudover står vi for driften af A Hereford Beefstouw i Jyske Bank Boxen, der åbner ved diverse arrangementer.

GRILLASSISTENT

 

Hos A Hereford Beefstouw har vi bygget en historisk succes på at skabe hyggelige rammer og tilberede det ekstraordinære måltid baseret på et saftigt og mørt stykke oksekød. Det kræver naturligvis de bedste råvarer, indbydende omgivelser og ikke mindst dygtige og motiverede medarbejdere.

Den sikreste garanti for tilfredse kunder er glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi gerne:

 

 • Løn efter aftale

 • Ordnede forhold med pensionsordning

 • Pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet

   

Det er vores mål at give vores gæster en helstøbt oplevelse fra start til slut. En oplevelse, der starter fra det øjeblik, de træder ind i vores velbevarede stråtækte bygninger og sætter sig ved de rå træborde, hvor de har udsigt til det åbne køkken og den blussende grill. Det er en samlet oplevelse, der forstærkes af vores moderne indretning, men som selvfølgelig bygger på vores madlavning og førsteklasses oksekød. - Tim SølystDine kvalifikationer:

 

 • Du skal have erfaring med grillstegning.

 • Du er ansvars- og kvalitetsbevidst.

 • Du er engageret.

 • Du har en høj stresstærskel - og du kan bevare overblikket i pressede situationer.

   

   

  Lyder det som noget for dig?
  Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til: info@a-h-b.dk

   

  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Lone P. J. Nissen på 97 12 35 44.

   

  Tiltrædelse pr. 1/1-2019 eller efter nærmere aftale.

   

  Vi ser frem til at høre fra dig.

   

  A Hereford Beefstouw er en af de mest anerkendte danske restaurationskæder med restauranter i Sverige, Grønland og Australien og har nu i 47 år opnået succes gennem et fokus på kvalitetsråvarer, gode vine, tilbehør og en unik indretning. Med åbningen i 1971 er restauranten i Lund, Herning den første i Danmark. Vi har plads til 110 gæster. Derudover står vi for driften af A Hereford Beefstouw i Jyske Bank Boxen, der åbner ved diverse arrangementer.

A Hereford BeefstouwHerning2018-11-28T02:00:36.2672018-12-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper/rengøring

Den Selvejende Institution Job-Banken, Herning

Herning
En butik i Herning, der tilbyder hjemmelavede lækkerier, har brug for et par ekstra hænder i dagtimerne fra kl. 10 - 13 alle hverdage. Jobbet kan kun søges hvis du er førtidspensionist. Arbejdsopgaver: opvask pudse vinduer vaske gulve ad hoc rengøri...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. januar 2019

Grillassistent

A Hereford Beefstouw

Herning
GRILLASSISTENT Hos A Hereford Beefstouw har vi bygget en historisk succes på at skabe hyggelige rammer og tilberede det ekstraordinære måltid baseret på et saftigt og mørt stykke oksekød. Det kræver naturligvis de bedste råvarer, indbydende omgivels...
Indrykket:28. november 2018
Udløbsdato:27. december 2018