kLAR Miljørådgivning søger projektleder til afløb og klimaprojekter.

Er du kLAR til at blive vores nye kollega?

Vi søger en positiv, udadvendt og initiativrig person til vores næsten nyopstartede virksomhed. Du er selvstændig, tænker ud af boksen, har hænder og hoved skruet godt på og ønsker en varieret hverdag, hvor du i høj grad selv kan være med til at forme dit job og din fremtid.

Har du en lille iværksætter i maven og vil du være med til at bygge en velfungerende virksomhed op, samtidigt med at du i det daglige driver projekter indenfor afløb og klima, så læs bare videre.

Hvem er du?

Vi forestiller os at du enten er nyuddannet miljøingeniør eller har op til 5 års erfaring med arbejde indenfor afløb, klima eller lignende. Du har lyst til at arbejde som projektleder i vores rådgivende ingeniørvirksomhed og du forstår vigtigheden i at være serviceminded og følge op på deadlines, så projekterne ikke går unødigt i stå. Du har måske teknisk indsigt fra bygge- og anlægsbranchen eller erfaring fra enten forsynings-, rådgiver- eller entreprenørbranchen. Du er ikke nødvendigvis specialist inden for området, men brænder for det gode samarbejde og projektledelse.

Derudover har du:

  • Gode sociale kompetencer, kan skabe tillidsbaserede relationer og er god til, at kommunikere i øjenhøjde til kunder, interessenter og kolleger som grundlag for et godt samarbejde.
  • Lyst til at arbejde med kompleks interessenthåndtering i form af samarbejde med forskellige myndigheder, borgere, grundejerforeninger mv.
  • Evnerne til at styre projekter og løbende følge op på deadlines, status og økonomi og holde kunden informeret.
  • Brænder for at yde en god service overfor kunder og samarbejdspartnere på tværs af flere projekter.

Du trives med struktur, men kan også navigere i et miljø, hvor vi ikke har fundet de bedst mulige processer endnu. Du er motiveret i fællesskab at udvikle strukturen, uden at vi mister momentum i eksekveringen. Du vil udvikle dig selv gennem opgaver og projekter, tæt støttet af kollegaer, så vi sikrer din og den samlede porteføljes udvikling.

Du kan administrere at arbejde med fuldstændig frie rammer, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge din tid og arbejdsdag.
Den ideelle kandidat har allerede den viden og erfaring, der skal til for at lykkes i stillingen, men det vigtigste for os er vores kemi med dig. Hvis der er god kemi, tror vi på, at vi kan lære dig både det tekniske samt hvordan vi driver og eksekverer vores projekter.
Da en del af jobbet vil få dig op af kontorstolen og ud på byggepladserne i Danmark, er det et krav, at du har kørekort til personbil, kategori B, samt at du kan stille egen bil til rådighed (din kørsel afregnes efter statens takster).

Hvem er vi:

I klar Miljørådgivning er vi lige nu 3 personer, som er uddannet miljøingeniører, konstruktør, tekniker, kloakmester, dronefører og regnvandskonsulent indenfor klimatilpasning. Vi har tilsammen 25 års erfaring med miljørådgivning og projektledelse.

Vi er en nyopstartet virksomhed (01.10.2019), som løser alle vores administrative opgaver selv. Har du interesse i at være med til at bygge en virksomhed op og tage del i de arbejdsopgaver der ligger ud over dit daglige virke som projektleder i en rådgivende ingeniørvirksomhed, så har du mulighed for at bidrage med diverse administrative arbejdsopgaver omkring markedsføring, hjemmeside, socialmedia, økonomi, mv.

Vores kunder er primært forsyninger og kommuner, men vi arbejder også gerne for boligforeninger og private virksomheder.
Vi håndterer alle former for afløb og klimaprojekter:

- klima- og skybrudssikring

- separatkloakering

- transportanlæg for spildevand

- byggemodninger (herunder vejprojekter)

- strukturplaner

- udbud af projekter og rammeaftaler

- byggeledelse og tilsyn

- udlån af ressourceperson

- tegnebistand

Vores mission er at levere effektiv og nærværende rådgivning til alle kunder og samarbejdspartnere.

Det gør vi ved at overholde vores aftaler. Altid være ærlige, nærværende og tilgængelige og sørge for at informere kunderne løbende igennem projekterne. Det skaber tillid og godt samarbejde.

Vi er rådgivere med en praktisk tilgang til de opgaver vi løser, og vi er ikke bange for at tage arbejdshandskerne på og frigrave et dæksel, hvis bundkoten kan bringe os videre med projektet.

Vi véd at information og kommunikation er vigtig for vores kunder, og derfor er det også vigtigt for os. Vi holder altid vores kunder løbende orienteret om økonomi og status på projektet.

Vi er nærværende overfor alle projektets parter. Vi følger op rettidigt og tager altid telefonen, eller ringer tilbage hurtigst muligt, så ingen får unødig stilstand i projektforløbet.

Samarbejde, tillid og kommunikation er fundamentet for god rådgivning, hvis du spørger os. Vi løser vores opgaver helt tæt på kunden og gerne som ressourceperson på deres lokalitet. Den tætte kontakt sikrer at vi kender kundens behov, og samtidig også en konstant og effektiv fremdrift i projekterne.

Bliv en del af en større udvikling

Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på den type rådgivning som vi kan levere, og vi har en forventning om at vi over de næste år skal være ca. 10 medarbejdere. Det vil gøre vores virksomhed og rådgivning mere robust og vi vil få endnu flere kompetencer og dynamik på vores i forvejen spændende kontor. Samtidigt er det vigtigt for os at vi ansætter de rigtige mennesker, så vi fortsat kan udbygge og bevare det gode humør og stemning på kontoret.

Der skal være god sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv, så derfor har vi flekstid.

Vi har fokus på frihed under ansvar og at det skal være sjovt at gå på arbejde. 

kLAR til at ansøge?
Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores personaleansvarlige: Stefan Børgesen Keller, på telefon 27 15 37 38.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende efter sommerferien, men opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgninger modtages på mail. sbk@k-lar.dk

Derfor skal du vælge os
Vi lægger vægt på en arbejdsplads fuld af energi, fremdrift, samarbejde og arbejdsglæde.
Vi tilbyder dig mulighed for en innovativ hverdag i et stærkt fagligt miljø blandt 3 dygtige og erfarne kollegaer, som udfører alle opgaver inden for projektledelse, afløb og klima.
I kLAR er der plads til god faglig sparring og udvikling. Du får mulighed for at præge metoder og struktur i forhold til dit ansvarsområde og du vil få gode personlige udviklingsmuligheder.

Du vil blive en vigtig del af byggestenene i en ny og spændende ingeniørvirksomhed, som vi spår en lys fremtid.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Stilling som IT-projektleder

ONLIMITED ApS

Aarhus N
Er du en struktureret og kommunikerende forretningsorienteret projektleder? Og kunne du tænke dig at arbejde som fast projektleder med en af vores store kunder så læs videre her! Vi søger dig, der brænder for at arbejde som projektleder og som ønske...
Indrykket:17. juni 2020

Projektleder

Jysk CTS A/S

Aarhus V
Vi vil have DIG med på holdet! Engageret og ansvarsfuld projektleder søges til spændende opgaver i Jysk CTS til vores afdeling i Århus. Har du en god teknisk forståelse, og har du erfaring inden for eller er interesseret i CTS IBI? Kan du lide kunde...
Indrykket:8. juni 2020

Process & Change Management Specialist

Vestas Wind System A/S

Aarhus N
Do you want to initiate that the energy industry s global partner on sustainable energy solution is ready for the future? Are change management, digitalisation and cross functional collaboration your key areas? We are looking for a Process and Chang...
Indrykket:30. juni 2020

Projektleder / Ingeniør til visionær ordreproducerende virksomhed i byggebranchen

SmedegaardHR

Aarhus C
Projektledelse Statiske beregninger -Vækstvirksomhed - Østjylland Er du teoretisk velfunderet og kan du styre og lede projekter fra start til slut? Kan du få tingene til at ske og balancere planlægning og udførelse på en effektiv måde? Har du grundl...
Indrykket:7. juli 2020

Sprogkyndig projektleder til COMMAS oversættelsesbureau

COMMAS v/Lisbeth Overgaard Lisberg

Odder
Er du serviceminded, fleksibel og elsker du sprog og projektledelse er jobbet måske lige noget for dig. Jobbet består af: Projektledelse: Som projektleder er du bindeleddet mellem vores freelanceoversættere og kunder og har mange forskellige opgaver...
Indrykket:21. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Stilling som IT-projektleder

ONLIMITED ApS

Aarhus N
Er du en struktureret og kommunikerende forretningsorienteret projektleder? Og kunne du tænke dig at arbejde som fast projektleder med en af vores store kunder så læs videre her! Vi søger dig, der brænder for at arbejde som projektleder og som ønske...
Indrykket:17. juni 2020

Projektleder

Jysk CTS A/S

Aarhus V
Vi vil have DIG med på holdet! Engageret og ansvarsfuld projektleder søges til spændende opgaver i Jysk CTS til vores afdeling i Århus. Har du en god teknisk forståelse, og har du erfaring inden for eller er interesseret i CTS IBI? Kan du lide kunde...
Indrykket:8. juni 2020

Process & Change Management Specialist

Vestas Wind System A/S

Aarhus N
Do you want to initiate that the energy industry s global partner on sustainable energy solution is ready for the future? Are change management, digitalisation and cross functional collaboration your key areas? We are looking for a Process and Chang...
Indrykket:30. juni 2020

Projektleder / Ingeniør til visionær ordreproducerende virksomhed i byggebranchen

SmedegaardHR

Aarhus C
Projektledelse Statiske beregninger -Vækstvirksomhed - Østjylland Er du teoretisk velfunderet og kan du styre og lede projekter fra start til slut? Kan du få tingene til at ske og balancere planlægning og udførelse på en effektiv måde? Har du grundl...
Indrykket:7. juli 2020

Sprogkyndig projektleder til COMMAS oversættelsesbureau

COMMAS v/Lisbeth Overgaard Lisberg

Odder
Er du serviceminded, fleksibel og elsker du sprog og projektledelse er jobbet måske lige noget for dig. Jobbet består af: Projektledelse: Som projektleder er du bindeleddet mellem vores freelanceoversættere og kunder og har mange forskellige opgaver...
Indrykket:21. juni 2020