Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klar til at udfordre dig selv? 3byggetilbud.dk søger fuldtidssælgere til Danmarks bedste salgsteam

Vi har aldrig haft så travlt, som efter corona og derfor søger 3byggetilbud.dk - Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver – fuldtidssælgere til vores ambitiøse salgsteam i København. Er det dig?

 

Din arbejdsdag i salgsafdelingen

Det summer af højt humør og ambitioner, mens musikken spiller fra højtalerne i baggrunden. Telefonerne står aldrig stille i salgsafdelingen, hvor du sammen med dine kolleger i et stærkt salgsteam ringer ud til håndværkere landet over. Hos 3byggetilbud.dk sælger vi nemlig samarbejdsaftaler og markedsføring til nye og eksisterende håndværkerfirmaer. Du skal derfor være klar til at opbygge en kundeportefølje og have lyst til dialog og forhandling.

”Det er fedt at møde ind til et dynamisk salgslokale med masser af energi. Det er der man opdager, at en arbejdsdag ikke behøver at være kedelig, bare fordi man arbejder på kontor. Og selvom vi alle sammen elsker at konkurrere, så er vi også rigtig gode venner og ønsker succes for hinanden” – Nicolai Stenius, Account Manager

 

Vi investerer i din udvikling

Jobbet som sælger giver mange muligheder, men kræver at du har ben i næsen og mod på hårdt arbejde i starten. Vi har ingen krav til uddannelse og investerer i din udvikling. Vi tilbyder salgskursus, individuel oplæring og løbende coaching. Du får også:

  • Grundig introduktion til vores produkter og portaler
  • Garantiløn (kr. 22.000) + provision/bonus (Gennemsnitsløn ca. kr. 40.000)
  • En fed arbejdsplads i indre by med fredagsbar og godt sammenhold

Jeg leder altid efter unikke personer. For mig er det hverken baggrund, erfaring eller uddannelse der er altafgørende for succes. Her handler det om dine menneskelige kompetencer - resten skal jeg nok lære dig” - Andreas Lyngsø-Petersen, rekrutteringsansvarlig

 

Elsker du bordfoldbold og fredagsbar?

Gejst, rekordkage, bordfodbold i pausen og en drink til fyraften er noget, som kendetegner kulturen hos 3byggetilbud.dk. På vores åbne kontor ved Kongens Nytorv er vi mere end 55 medarbejdere, som beskæftiger sig med alt fra salg, service, kommunikation, IT og økonomi – og vi har det mega grineren mens vi gør det!

 

Er du..

…. En vinder med en god portion gå-på-mod?

…. Resultatsøgende og ikke bange for et nej?

…. Energisk og udadvendt?

…. Et konkurrencemenneske, som ønsker at lære?

…. En som vægter et godt kollegaskab og sammenhold højt?

Så søg stillingen hos os! Send en ansøgning til job@abgruppen.dk med en kort beskrivelse af dig selv og et par argumenter for, hvorfor du er den rette til jobbet. Kontakte endelig Andreas Lyngsø-Petersen på tlf.: 5339 1790, hvis du har spørgsmål til oplæringen og hverdagen hos 3byggetilbud.dk.

Der er opstart i august eller efter aftale.  

Persondatapolitik: www.abgruppen.dk/persondatapolitik-rekruttering.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.