Klargøringsmand Via Biler Toyota Silkeborg

Til vores Toyota-bilhus i Silkeborg søger vi lige nu en pligtopfyldende klargøringsmand. Som klargøringsmand hos Via Biler Toyota i Silkeborg kommer du til at arbejde selvstændigt med kontrol og klargøring af biler for salgsafdelingen. Du bliver en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.


Vi leder efter en klargøringsmand med følgende kvaliteter:

  • Du har stor interesse for biler
  • Du har erfaring med klargøring af biler
  • Hvis du er tidligere mekaniker/automontør, er det et stort plus
  • Du er mødestabil, engageret og selvkørende
  • Du er detaljeorienteret, omhyggelig og kan bevare roen i en presset situation

 

Hvad kan Via Biler tilbyde?

Hos Via Biler tror vi på langvarige forhold – hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger.

Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler – det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere, og det gør vi gennem vores værdier: målrettet, umage, glæde og hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag!

 

Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 30. oktober 2020

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning på e-mail til job@viabiler.dk med emnefelt ”Klargøringsmand Toyota Silkeborg”. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette stillingsopslag behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Tiltrædelse sker efter nærmere aftale. Henvendelser vedrørende stillingen kan ske til salgschef Jakob Fenger Jensen på telefon 87 24 87 11.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.