Klargøringsmedarbejder til liftudlejning i Glostrup

Kan du køre med store maskiner og kunne du tænke dig et godt job med klargøring af lifte og teleskoplæssere? Så har vi en god mulighed til dig på vores værksted i Glostrup.

 

Riwal er en liftudlejningsvirksomhed med ordnede forhold og en glad arbejdsdag i et godt arbejdsmiljø.
Vi arbejder for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. Som et vigtigt led i kæden, er du som klargøringsmedarbejder med til at sikre leveringen af velfungerende og godt klargjort udstyr.

Arbejdet vil typisk bestå i klargøring, kvalitetstjek og rengøring af lifte og teleskoplæssere, som kommer retur fra udlejning. Det vil også være dig som stiller udstyr klar til vores lastbiler og hjælper chaufførerne, når der skal læsses af eller på.

Du skal være indstillet på at arbejdet hovedsagligt foregår udendørs og kræver en god fysisk.

Vi lægger vægt på at du er kvalitetsbevidst omkring dit arbejde og kan arbejde sikkert og selvstændigt.  Du skal have mod på nye opgaver og lyst til at være en aktiv del af et hold.  

Har du erfaring som maskinfører eller med kørsel af entreprenør- eller landbrugsmaskiner generelt, vil det være en fordel, men det er ikke noget krav for at komme i betragtning.

Stillingen kræver at du har gyldigt kørekort (B).

Det vigtigste er, at du er fleksibel og har lyst til at lære nyt. Du vil blive grundigt oplært af dygtige og erfarne kollegaer som gerne lærer fra sig.

Riwal sørger også for, at du får den efteruddannelse du har behov for i forhold til arbejdet. For eksempel tilbyder vi dig certifikater til både teleskoplæsser og truck , hvis du ikke har det i forvejen. Med stillingen vil du også få et internationalt certifikat som liftfører (IPAF-certifikat).

Arbejdstiden i vores klargøringsafdeling strækker sig fra 06:00 til 18:00. For at passe ind i stillingen skal du kunne arbejde inden for det tidsrum og også have mulighed for at indgå i skift mellem at have morgenvagt og aftenvagt.

I tillæg til lønnen tilbyder vi værkstedsbonus og pensionsordning. Vores lokalaftale omfatter også firmabetalt fagforenings- og a-kasse kontingent.

Bliv en del af et stærkt, produktbevidst team.  Send din ansøgning til vores værkstedsleder Gert Mikkelsen, på mail: gert.mikkelsen@riwal.com.

 

Vi glæder os til at møde dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.