Klargøringsmedarbejder til økologiske pølsevogne i Kbh K

DØP - Den Økologiske Pølsemand er i rivende udvikling og vi søger hermed endnu en medarbejder til klargøring af vores økologiske pølsevogne i København.

Arbejdstiden ligger enten i morgentimerne ca. kl. 7-11 eller i de tidlige aftentimer ca. kl. 19-22 og man har i alt 4-6 vagter hver uge fordelt på alle ugens dage.

Jobbet består i klargøring og opfyldning af pølsevogne i morgentimerne, hvor pølsevognene også skal køres ud på stadepladserne. Om aftenen skal pølsevognene køres retur til vores centrale lager, hvor de rengøres og klargøres delvist. Pølsevognene har en lille motor, som trækker vognene, mens man går ved siden af, så man behøver nødvendigvis ikke have noget kørekort. Både stadepladser og vores centrale lager ligger i Indre By.

Du bliver medansvarlig for den daglige drift og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, effektivt og have et godt overblik over flere forskellige arbejdsopgaver på én gang. Du skal være engageret, fleksibel og have gå-på-mod og højt humør.

Er jobbet noget for dig, så send en ansøgning til job.doep@live.dk eller ring til Claus på 30204025 på hverdage mellem kl. 8-15.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.