Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klaver- og keyboardlærer

Er du vores nye klaver - og keyboardlærer?  
 
Vi søger pr. 1. marts 2018 eller snarest muligt en sprudlende, dygtig og engageret klaver- og keyboardlærer til timer, som pt. ligger om onsdagen på hhv. Bække Skole og i Vejen By.  
 
Stillingen er på 9,40/37 timer (ca. 25% ansættelse).  
 
Timerne på Bække Skole læses i skoletiden fra ca. kl. 11. Derfor har vi brug for en lærer, som er både fleksibel og kommunikativt positivt indstillet, da rotation på elevernes spilletimer indimellem er nødvendig, for at de også kan være med i skolens arrangementer. Vær opmærksom på, at der er transport forbundet med jobbet.  
 
Vi har samtidig en ambition om at starte flere elever op fra ventelisten, så der kan evt. blive tale om at lave yderligere en undervisningsdag i Vejen.  
 
Har du en afsluttet musikfaglig uddannelse på klaver/keyboard, evt. undervisningserfaring, kan du inspirere, engagere og tænke nyt, kan du arbejde selvstændigt og struktureret, er du humoristisk og uhøjtidelig men velovervejet i din tilgang til eleverne, så er det måske dig, vi står og mangler.  
 
Vejen Musikskole er en decentral musikskole med 25 ansatte og ca. 500 elever.
 
Se mere på vores hjemmeside www.vejenmusikskole.dk og på Facebook.  
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FMM.  
 
Spørgsmål kan rettes til musikskoleleder Gitte Hvid på tlf. 79 96 52 01 eller gh@vejen.dk.  
 
Ansøgningsfrist 16. februar 2018 kl. 12.00.  
 
Ansættelsessamtaler finder sted snarest derefter.
 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Vigtigt: søg venligst via Vejen Kommunes hjemmeside. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV samt dokumentation for afsluttet uddannelse og andre relevante bilag.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her