Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klaverlærere

Klaverlærere
 
2 stillinger som musikskolelærere i klaver pr. 1. august 2018 (fra halv – til fuld tid)
  
Ved fuldtidsansættelse er undervisningen fordelt på ugens 5 dage. Guldborgsund Kommune har fuld tilstedeværelse. Vi forventer at du kan tage initiativ til koncerter, arrangementer samt talentudvikling, og at du kan indgå i tværgående samarbejder, hvor det handler om at skabe gode oplevelser med stort fagligt indhold. Vi søger en person med solid uddannelsesmæssig baggrund, der kan undervise på alle niveauer.  
 
Sammen med musikskolerne i Nordtyskland, har vi indgået formelt samarbejde omkring talentudvikling, hvorfor du skal være forberedt på at indgå i dette.
 
Vi søger to personer med personligt overskud og afsmittende humør, for hvem det at undervise børn og unge, er den primære opgave.
  
Ansættelsesvilkår:
Efter gld. overenskomst. 37 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse pr. 1/8-2018
 
Mere information:
Kontakt venligst leder af musikskolen, Allan Gardersøe aga@guldborgsund.dk
 
Ansøgningsfrist: mandag den 14. maj 2018 kl. 12
 
Samtaler: Ansættelsessamtaler i uge 20 og 21.
 
Den 1. ansættelsessamtale bliver afholdt torsdag den 17. maj. Kandidater som går videre, vil blive indbudt til 2. Samtale, torsdag den 24. maj, hvor vi ønsker at se ansøgerne undervise.
 
Guldborgsund Musikskole har holdundervisning på alle niveauer, hvorfor ansøgerne som kan dette, vil blive foretrukket.
  
Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
  
Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her