KLEJNSMEDE OG INDUSTRIMONTØRER - PETROKEMI/INDUSTRI - AALBORG
Til snarest mulig tiltrædelse søger vi erfarne klejnsmede og industrimontører til vores afdeling for petrokemi og industri i Aalborg.

Om stillingerne

Du vil som industrimontør komme til at udføre industrirørsopgaver for vores erhvervskunder i regionen.

Som klejnsmed vil arbejdet bestå i udførelse af smedearbejde, primært rørarbejde, på vores værksted samt montage heraf.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder i hele regionen, med alle former for industriopgaver. Du skal derfor have et bredt kendskab til faget, og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Jobbet

 • Arbejde med opbygning af rørinstallationer og konstruktioner på vores værksted
 • Montage og installation på pladsen, hos vores kunder
 • Reparation og service af eksisterende anlæg

 • Din baggrund

  Ideelt har du en baggrund som faglært klejnsmed eller lignende. Det vil være en fordel at have svejsecertifikater inden for Tig og Mag. Du har et bredt kendskab til faget, og erfaring med industriservice og opbygning af procesanlæg og rørkonstruktioner. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

  Din person

  Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for svejsning, godt håndværk og mekanik. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan kræve en vis mængde rejseaktivitet indenrigs.

  Vi tilbyder

  En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kollegaer, råderum og gode muligheder for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

  Finder du ovenstående interessant og udfordrende, vil vi se frem til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og forbeholder os retten til at tage annoncen af, såfremt de rette kandidater er fundet, inden ansøgningsfristens udløb.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:2. februar 2018
  Udløbsdato:2. marts 2018

  RØRLÆGGERE, KLEJNSMEDE OG SVEJSERE TIL FREDERICIA

  Kemp & Lauritzen

  Albertslund
  Til snarest mulig tiltrædelse søger vi erfarne rørlæggere, klejnsmede og svejsere til vores afdeling i Fredericia. Om stillingerne Du vil komme til at udføre industrirørsopgaver for vores erhvervskunder. Vi arbejder for en lang række spændende virks...
  Indrykket:9. februar 2018
  Udløbsdato:6. april 2018

  Dygtig Klejnsmed med erfaring inden for bygningsstål søges

  Jobagenterne

  Er du en rigtig dygtig Klejnsmed, har du erfaring med stort set alt inden for faget, har du ydermere gyldigt 135 MAG certifikat, så er det nok lige dig vores kunde mangler. lidt om dig uddannet klejnsmed kan læse alm. arbejdstegninger meget gerne et...
  Indrykket:12. februar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  Bergmanns Montage ApS udvider og søger derfor en ny kollega.

  BERGMANNS MONTAGE ApS

  Arbejdsopgaver bliver varieret og indeholder følgende: * MONTAGE ARBEJDE ONSITE * RUSTFRI SVEJSNING-TIGSVEJSNING * DIVERSE VÆRKSTEDSOPGAVER BL.A SKÆRE-BUKKE-OG KLIPPEOPGAVER. DU ER FRISK PÅ AT LÆRE NYE ARBEJDSOPGAVER OG HAR DINE SVEJSECERTIFIKATER P...
  Indrykket:19. februar 2018
  Udløbsdato:2. marts 2018

  ScanPeople ApS søger for vores kunde i Storkøbenhavn, faglærte rustfri smede til vikararbejde i Storkøbenhavn

  SCANPEOPLE ApS

  Høje-Taastrup
  ScanPeople ApS søger for vores kunde i Storkøbenhavn, faglærte rustfri smede med og uden certifikat, til vikararbejde i Storkøbenhavn. Jobprofil: Rustfrit smedearbejde på fabrikkens produkter Værkstedsarbejde Selvstændige opgaver Kvalifikationer: Ud...
  Indrykket:21. februar 2018
  Udløbsdato:28. marts 2018

  Pladesmed

  AUTOLAKEREN ApS

  Brøndby
  Autolakeren ApS Søger en uddannet pladesmed. Du er har: - Mødestabil - Kan arbejde selvstændigt - Gerne noget erfaring Hvis ovenstående er noget for dig, så send kortfattet ansøgning samt CV hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.