Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klejnsmed/svejser til virksomhed på Nordfyn

Brænder du for TIG svejs, og er du skarp til finish og detaljer?

Jobbet:

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde på Nordfyn, en rustfast klejnsmed/svejser til en fast stilling.

Virksomheden vækster og søger derfor nu en medarbejder, der kan indgå i et team af dygtige og erfarne smede, hvor tonen er gemytlig og miljøet er moderne. Din primære opgave er TIG svejsning af rustfaste emner til serieproduktion. Der er naturligvis høje krav til kvalitet, flot finish og detaljeringsgrad. Andre opgaver vil være betjening af manuel drejebænk, opsavning af emner, rejfning og rensning af emner m.m.

Arbejdstid er på daghold, og virksomheden har en attraktiv flekstidsordning, hvor du kan vælge at møde mellem kl. 6.00-8.00 og gå hjem kl. 14.00-16.00.

Vi forventer:

Vi forventer, at du har en erhvervsfaglig uddannelse som klejnsmed, rustfast klejnsmed eller som minimum nogle års erfaring med rustfast TIG svejsning. Endvidere forventes det, at du kan læse og forstå en arbejdstegning og har en god teknisk forståelse. Der er ikke krav til specifikke svejsecertifikater, da virksomheden kan give dig værkstedscertifikater, hvis dette er nødvendigt.

Din profil:

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv holdning. Vi forventer, at du tager ansvar, er samarbejdsvillig og loyal i teamet, samt at du trives med opgaver, der til tider kan være rutineprægede. Det ligger dig naturligt at indgå i et miljø med en uformel omgangstone.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en fast stilling i en international produktionsvirksomhed med højt til loftet og frihed under ansvar. Du får dygtige og loyale kolleger, der naturligvis vil sørge for, at du får en grundig oplæring fra første dag. Særdeles attraktiv flekstidsordning.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Klejnsmed Nordfyn”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.