Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klima- og bæredygtighedskonsulent til Internationalisering og Bæredygtighed i Kultur- og Fritidsforvaltningen (tidsbegrænset)

Har du dyb faglig forståelse for klima- og bæredygtighedsområdet, og kan du i samarbejde med andre omsætte din viden til nye tiltag?

Vi søger en klima- og bæredygtighedskonsulent til analyse- og udviklingsopgaver, der skal være med til at realisere politiske målsætninger på området: Københavns Kommunes mål om at være klimaneutral i 2025, kommunens strategi på madområdet og Kultur- og Fritidspolitikken.

Om stillingen
Som klima- og bæredygtighedskonsulent vil du komme til at accelerere forvaltningens bidrag til den grønne omstilling indenfor bl.a. energi, biodiversitet, transport og mad. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med kolleger fra alle dele af forvaltningen, der allerede har igangsat en række projekter på bæredygtighedsområdet. Du kommer også til at samarbejde med forvaltningens miljørådgiver, andre forvaltninger og eksterne partnere. Det er derfor væsentligt, at du er god til at sætte dig ind i andres områder og er god til at skabe relationer.

Du vil være med til at forme stillingen og dine opgaver undervejs, men skal forvente at det bl.a. bliver:

  • Udarbejdelse af korte analyser og beregninger, der kan danne baggrund for forvaltningens prioritering af ressourcer til klima og bæredygtighedsinitiativer og monitorere udviklingen – fx ift. forvaltningens indkøb.
  • Rådgivning og dialog med eventarrangører og foreninger omkring klima- og bæredygtighedstiltag og være med til at afklare, hvordan kommunen kan understøtte bæredygtige events bedre.
  • Samarbejde med forvaltningens kultur- og fritidsinstitutioner i udviklingen af nye aktiviteter med klima- og bæredygtighedstemaer.
  • Deltage i forvaltningens arbejde med miljøledelse.

Om dig

  • Du har en relevant videregående uddannelse – gerne med naturvidenskabelig eller teknisk baggrund.
  • Du har stor viden om klima- og bæredygtighedsområdet, der gør det nemt for dig hurtigt at identificere, hvor der er størst potentiale for at nedbringe CO2-udledning og øge bæredygtigheden.
  • Du kan opbygge stærke relationer og navigere i en stor, politisk styret organisation.
  • Du kan formidle komplekse problemstillinger, så det er let for andre at forstå.
  • Det vil være en fordel, hvis du har konkret erfaring fra Københavns Kommune og samarbejde på tværs af forvaltninger.

Om os
Internationalisering og Bæredygtighed driver en række tværgående udviklingsopgaver i samarbejde med interne og eksterne parter. Ud over bæredygtighedsområdet arbejder kontoret bl.a. for at styrke turismen ved hjælp af god gæsteservice og for at sikre en god modtagelse og fastholdelse af byens internationale borgere. Mange medarbejdere arbejder med flere af disse områder, og du vil blive én af få specialister i et kontor med mange generalister.

Om Kultur- og Fritidsforvaltningen
Vi arbejder sammen om at skabe en levende, pulserende storby, der kan være rammen om det gode hverdagsliv og samtidig tiltrække de kreative kræfter, et København hvor der er adgang til at bruge og skabe kultur, idræt, kunst og litteratur for alle. Det gode møde med københavnerne og byens gæster er helt afgørende for, at vi lykkes med vores kerneopgave. Vi skal derfor fortsat udvikle arbejdet med god servicekultur og i endnu højere grad invitere borgerne med ind i udviklingen af kultur- og fritidstilbuddene.  

Kultur- og Fritidsforvaltningen har bl.a. ansvar for byens biblioteker, idrætsanlæg og kulturhuse. Forvaltningen driver også flere museer og forvalter tilskud til teater, musik og kunst og en lang række kulturbegivenheder. Dertil har forvaltningen ansvar for Københavns borgerservice.

De 1.650 medarbejderes fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig. Organisatorisk består forvaltningen af en direktion, tre stabsenheder og seks fagcentre. Herudover er forvaltningens kulturinstitutioner og anlæg samlet i fire bydelsenheder.

Du kan læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen som arbejdsplads her: www.kk.dk/artikel/kultur-og-fritidsforvaltningen-som-arbejdsplads

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst på baggrund af kvalifikationer efter forhandling med Københavns Kommune.

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og ansættelsesstedet er som udgangspunkt i Hans Nansens Gård i Nyropsgade.

Stillingen er i første omgang tidsbegrænset og løber ét år fra ansættelse.

Vi ønsker tiltrædelse den 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte programleder Mikkel Holst på 2492 6931 eller kontorchef Jesper Hyldal på 2049 2094.

Søg via nedenstående link senest fredag den 9. april 2021

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.