Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinik søger erfarne fysioterapeuter til stillinger i København og omegn.

Klinik søger erfarne fysioterapeuter til stillinger i København og omegn! 

Er du fysioterapeut med ønske om at arbejde i en faglig stærk virksomhed, hvor mennesket kommer først og forholdene er gode! Så er klinik muligvis stedet for dig! 

Vi søger to til tre erfarne fysioterapeuter til opstart 1. marts 2020, eller hurtigst muligt derefter, til at behandle på henholdsvis Kliniks hovedkvarter i København samt på en eller flere af vores In House Klinikker på virksomheder i Storkøbenhavn. 

 

Vi mangler to til tre fysioterapeuter til følgende arbejdsområder:  

  • Erhvervsbehandling. 

Vi har et stigende behov for fysioterapeuter, der kan varetage en rød tråd og et højt fagligt niveau i behandlingen på vores In House Klinikker. Vores In house koncept på virksomheder er dels behandling af forsikringsanmeldte skader, og dels forebyggende behandling – alt sammen i samme klinik på virksomhederne. 

Kliniks In House Klinik koncept bygger vi op omkring en egenudviklet metodik, som du vil blive oplært i. Hverdagen på vores In House Klinikker er typisk præget af fysioterapeutisk arbejde ved briksen, træning og ergonomisk vejledning, alt efter muligheder, ønsker og forhold på den enkelte virksomhed. Vi underbygger vores metodik ved løbende konferencer og undervisning i vores hovedkvarter på Østerbro. Her vil du have mulighed for faglig sparring med kollegaer, supervision efter ønsker samt løbende dialog og vejledning af vores Osteopat og fagchef, Eivind Møller. 

Vores arbejde på In House klinikkerne defineres særligt ud fra de specifikke ønsker og mål, den enkelte virksomhed har. Denne underbygges af vores konceptudviklere, der skræddersyr ordningen ud fra behov. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat til at arbejde i henhold til de forskelligheder, der kan være på virksomhederne. 

Til erhvervsbehandling er vægtningen på forståelsen for at hjælpe det vigtigste frem for et langt cv.

  • Almen klinikbehandling på vores afdeling på Østerbro: 

Da efterspørgslen på vores ydelser på Klinik er stigende, og vi samtidig har indgået stærke partnerskaber med forsikringsselskaber og andre samarbejdspartnere, har vi brug for ekstra hænder til at indgå i vores team på Klinik på Østerbro. Kliniks klienttype har typisk muskelskeletale lidelser og er i mange tilfælde i den komplicerede ende af skadesspektret. 

Det er vigtigt at understrege, at klinikken er fuldt privatiseret, og vores kunder har høje forventninger til vores kompetencer. Det er derfor et plus, hvis du har erfaring fra privat klinik (gerne udenfor ydernummer). 

  • Sportsbehandling, Klinik “Sport Lab” på Østerbro: 

Her skal du besidde en naturlig lyst og nysgerrighed til at behandle det aktive menneske - både fra den absolutte nybegynder og sofaatlet til den professionelle topatlet. Dette område kræver noget kundskab og lyst til at arbejde med sportsfolk og lyst til at arbejde med de værktøjer, vi har som fysioterapeuter - både manuelt og træningsmæssigt. 

Du vil medvirke til udviklingen af Kliniks nystartede ”Sport Lab” hvor i testning inden for iltoptagelse, fysisk performance, løbestil, bikefitting og produktion af indlægssåler er integreret. 

Hvad ønsker vi? 

Klinik har et mantra: “Vi behandler dig bedre!”, hvilket er et budskab, der har stået fast siden Kliniks begyndelse i 2007. 

 Det handler om at behandle vores kunder godt, men i lige så høj grad om at være god og respektfuld overfor sine kollegaer. Respekt og kommunikation er kerneværdier på Klinik, og det skal du hjælpe til med forplantes i alle afdelinger og i alle relationer.  

Der er masser af mulighed for at fremhæve og udvikle egne færdigheder, og vi hjælper til alle tider med at synliggøre lige netop dine kvaliteter i markedsføringsmæssig kontekst for alles bedste. 

Det vigtigste for os er, at vide du ser dig selv som en hold-spiller, fordi Klinik er ét hold! 

Hvad tilbyder vi? 

  • Ansættelsesvilkår. 

Du bliver tilknyttet som selvstændig konsulent til Klinik Erhverv og vil modtage et aftalt honorar for hver enkelt konsultation på erhvervslokationen, du betjener. 

På Kliniks hovedafdeling og “Sport Lab” vil du ligeledes være tilknyttet som selvstændig konsulent og vil modtage honorar baseret på en procentdel af din samlede omsætning (indlejer-modellen). 

  • Uddannelse og faglig udvikling 

Klinik har sit eget akademi, hvor du udover en grundig introduktion og on boarding, har mulighed for at deltage i i alt 6 årlige kurser, som tager udgangspunkt i Kliniks egenudviklede undersøgelses- og behandlingsmetodik. Alle kurser er gratis for dig med tilknytning til Klinik. 

Derudover har vi et stærkt funderet fysisk og digitalt fagligt univers, hvor du dagligt kan holde dig i kontakt med kollegaer fra hele landet og dele svære cases, hente ny viden og information, sparre med andre om dine hverdagsudfordringer eller blot sige hej til dine kollegaer. 

Selv om vi hver især arbejder selvstændigt i virksomheden, er det vigtig for os, at du besidder sociale og kollegiale kompetencer og har lyst til at tale med og omgås dine kollegaer.   

Om Klinik  

Klinik har som virksomhed eksisteret siden 2007, og er stiftet af fysioterapeuterne, Simon Lübecker og Eivind Møller. 

Klinik er i dag en landsdækkende virksomhed med ca. 50 behandlere og administrativt personale tilknyttet og i stadig vækst.  

Kliniks speciale er at hjælpe det aktive menneske tilbage til det bedst mulige niveau, og det er en indstilling og ånd, der går igen både på hovedkvarteret på Østerbro i København samt på de mere end 40 aktive In House Klinikker vi har etableret i hele landet. 

Ansøgning 

Sendes via vores job formular på Klinik.dk 

https://www.klinik.dk/job-hos-klinik/ 

Vi glæder os til at læse din ansøgning! 

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.