Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinikassistent - Odontologisk Institut

Odontologisk Institut (Tandlægeskolen), Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet søger en klinikassistent til ansættelse snarest muligt.

Tjenestetiden er 37 timer om ugen i de perioder, hvor Tandlægeskolens klinik har åbent (192 arbejdsdage/år), hvilken svarer til en ansættelse på 32,59 timer om ugen.

Timerne fordeles efter aftale mellem kl. 7.45 og 15.15.

Om Odontologisk Institut
Odontologisk Institut ligger på Panum Instituttet og har ca. 450 studerende indskrevet ved tandlægestudiet. De tandlægestuderende undervises på instituttets store undervisningsklinik, der består af ca. 200 behandlingsunits.

Instituttet er opdelt i en kliniksektion, 3 forskningsområder, en administration og Specialtandlægeuddannelsen i ortodonti. Desuden råder instituttet over laboratorie- og værkstedsfaciliteter.

Arbejdsopgaver
Klinikassistenter på Tandlægeskolen bistår i vejledningen af de tandlægestuderende, og arbejder sammen i teams, der dækker flere units på én gang på undervisningsklinikken. Der ydes ikke en-til-en assistance, men klinikassistenterne cirkulerer rundt på klinikkerne og hjælper de studerende i undervisningen. Hver klinikassistent dækker ca. 9 studerende.

Opgaverne omfatter desuden digital røntgenoptagelse, optagelse af kliniske fotos, sterilisationsarbejde og daglig rengøring af behandlingsenheder m.v.

Kvalifikationer
Du skal være uddannet klinikassistent med bred erfaring inden for området.

Du skal beherske dansk i skrift og tale. Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner, fleksibilitet, gå-på mod, selvstændighed, punktlighed og ansvarsbevidsthed.

Vi tilbyder

  • En dynamisk arbejdsplads
  • Spændende og forskelligartede opgaver
  • Gode kolleger og et uformelt arbejdsmiljø
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat).

Ansættelsen sker som klinikassistent med indplacering i løngruppe 2, trin 02. Basislønnen ved ansættelse 32,59 timer om ugen udgør ca. 21.800 kr. om måneden. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte klinikkoordinator Jannie Anthony på telefon 28 75 69 50 (mandag-fredag kl. 9-14) eller jaan@sund.ku.dk

Ansøgning og ansøgningsfrist
Send din ansøgning og relevante bilag (eksamensbevis, CV, anbefalinger etc.) ved at klikke på nedenstående link "Søg stillingen".

Frist for ansøgninger er 28. februar 2021

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.