Klinikassistent og kollega i den Kommunale Tandpleje

Har du lyst til at arbejde med tandpleje for børn og unge i en kommune mellem hav og fjord, og som blandt andet er kendt for Nationalpark Thy og Cold Hawaii i Klitmøller?


Thisted Kommunale Tandpleje søger pr. 1. maj 2018 en klinikassistent til tandplejen.


Vil du indgå i et team af 17 erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter?


Vi søger en klinikassistent, som er positiv, udadvendt og interesserer sig for at skabe bedre tandsundhed blandt kommunens børn. Vi ønsker os en kollega, som vægter samarbejde og ligeværdig kommunikation mellem mennesker højt.


Vi tilbyder et varieret og udfordrende job i en tandpleje i stadig udvikling. Her er muligheder for faglig sparring med dygtige og engagerede kollegaer, og du vil have mulighed for at være med til at præge Thisted Kommunes indsats over for børn og unge i børnetandplejen fremadrettet.


Vi vægter forebyggelse og tværfagligt samarbejde højt, og har du lyst til at arbejde i en tandpleje, hvor højt humør og godt kollegaskab danner grundlag for at forbedre tandsundheden i Thisted Kommune, vil du være et godt match.


Om Tandplejen

Tandplejen er en del af Børne- og Familieafdelingen i Thisted Kommune, hvor Tandplejen indgår i en tværfaglig organisation med Sundhedsplejen, Myndighedssektion og Behandlersektion.


Vi er en velfungerende tandpleje, der er fordelt på tre klinikker, hvoraf de to er beliggende på skoler i Thi-sted by og den tredje på Snedsted Skole.


Vi varetager tandpleje for 6.000 børn og unge samt specialtandpleje til ca. 20 borgere. Tandregulering foregår på det fælles kommunale tandreguleringscenter (CTN) i Struer, og ældretandplejen er udliciteret. Thisted Kommunes øvrige 4.000 børn går på private klinikker.


Praktiske oplysninger

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Det er en fuldtidsstilling, men er du interesseret i mindre timetal, hører vi også gerne fra dig.


Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte leder af tandplejen Trine Troldborg på tlf. 99 17 20 30, mail trt@thisted.dk eller klinikassistent Mette Pedersen på tlf. 99 17 28 85.


Ansøgningsfrist d. 9. marts 2018 kl. 8.00.

Samtaler forventes afholdt den 20. marts 2018.


Ved evt. ansættelse skal der underskrives en samtykkeerklæring til indhentelse af børneattest.


Du kan se Børne- og Familierådgivningens organisation samt læse mere om Familierådgivningen på Thisted Kommunes hjemmeside: http://www.thisted.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Klinikassistent til Aalborg Kommunes Tandpleje

Tandplejen administration

Aalborg
Aalborg Kommunes Tandpleje søger klinikassistent til et vikariat med en ugentlig arbejdstid på 37 timer (33,71 løntimer) fordelt på børn og unge klinikker og omsorgstandplejen.Tiltrædelse 1. marts 2018 eller snarest derefter. Vikariatet løber frem t...