Klinikassistent til Børne- og ungdomstandplejen


Om jobbet

Børne- og ungdomstandplejen for 0-18 årige i Rudersdal Kommune foregår på 5 tandklinikker, der ligger på skoler jævnt fordelt i kommunen. På klinikkerne arbejder vi i teams på 5-9 medarbejdere, som også arbejder sammen på tværs.

Du skal kunne foretage alle former for klinikassistent opgaver.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor du primært skal arbejde på én tandklinik. Du indgår i et team med stor faglighed samt i et fællesskab på tværs af klinikker – hvor vi støtter, hjælper og lærer af hinanden.

Din profil

Du er uddannet klinikassistent og har formentlig erfaring med kommunal tandpleje. Du er fagligt opdateret og brænder for at arbejde med børn og unge. Du kommunikerer og formidler på en anerkendende måde og skaber trivsel for både børn og unge, deres pårørende og dine kolleger. Du er ansvarsbevidst, udviser initiativ og engagement på en naturlig og venlig måde. Du kan både arbejde selvstændigt og sammen med andre. Vi bruger TK2 som elektronisk patientjournal og digital post til korrespondance, så du skal både have lyst til og flair for at anvende it i det daglige.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø højt, og prioriterer en høj grad af medarbejderindflydelse og ansvar. Vi sætter kompetenceudvikling og kvalitet i arbejdet i centrum og har derudover som mål, at ledelsen på alle niveauer udvikles og er motiveret og fremsynet.
Du vil derfor opleve et arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at sætte dine faglige og personlige kompetencer i spil i samarbejde med gode og dygtige kolleger. Og så holder vi også af, at være sammen til faglige og sociale arrangementer.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 37 timer, 5 dage om ugen i 41 uger om året og med start senest den 1. maj 2018. Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Om os

I Tandplejen er vi 42 medarbejdere. Tandreguleringen og Børne- og ungdomstandplejen for 0-18 årige foregår på tandklinikker på skolerne. Omsorgstandplejen foregår på de respektive plejehjem, i plejeboliger, i borgerens hjem og på klinik. Specialtandplejen i Gentofte Kommune behandler børn og voksne, der pga. psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse ikke kan benytte de almindelige tandplejetilbud. Vores administrationskontor er i Administrationscentret, Stationsvej 36, 3460 Birkerød.

Ansøgning, samtale og kontakt
Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.
Vedhæft venligst relevante uddannelsesbeviser. Samtaler: Forventes torsdag den 8. marts 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Erfaren klinikassistent med funktion som flyver til Københavns Børne- og Ungdomstandpleje (barselsvikariat)

Børne- og Ungdomstandplejen

Er du uddannet klinikassistent, og har du erfaring inden for dit fag? Har du lyst til at arbejde med børn og unge? Trives du med en stor grad af skiftende udfordringer, og er du god til at omstille dig? Kunne du tænke dig at bliver en del af et team...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Klinikassistent til Voksentandplejen

Voksentandplejen

Voksentandplejen er en kommunal virksomhed i hastig udvikling og vi ekspanderer løbende. Vi har derfor en ny, ledig stilling som klinikassistent med tiltrædelse den 1. maj 2018 eller snarest herefter. Du kan forvente arbejde indenfor såvel special- ...