Klinikassistentelev, klinikassistent eller mesterlære på tandlægeklinik.

 

På vores klinik udfordrer vi vores personale fagligt. Det kan vi, fordi vi har dygtige ansatte, der altid står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Vi er et ungt team, som oplærer dig – og så er vi et team, hvor du hurtigt vil få en vigtig rolle. Vi har nemlig travlt og bliver nødt til at arbejde sammen for at lykkes. Heldig er vi gode til det, og vi glæder os til at få endnu en holdspiller til vores klinik.

 

Vi har både klinik i Skanderborg og på Samsø. Det betyder, at nogle af vores ansatte er flyttet til Samsø (hvor de nyder godt af det trygge ø-sammenhold og den billige husleje), mens andre pendler. Vi har altså et alsidig arbejdsliv, hvor de færreste dage ligner hinanden. I denne stilling er ugens arbejde fordelt således; 3-4 dage på klinikken på Samsø og 1-2 dage på klinikken i Skanderborg.

 

Vi leder efter en serviceminded klinikassistent. Måske har du allerede erfaring, måske ikke. Det vigtigste er, at du har mod på at blive rigtig dygtig her ved os. Har du derudover interesse for administration, ledelse, udvikling, marketing, sociale medier, økonomi eller sundhed, er det en bonus for os. Det er nemlig kompetencer, vi gerne vil udvikle i vores klinik.

 

Hvis vi lyder som en arbejdsplads for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Hvem ved, måske får du et nyt job i 2018? :-) Vi ansætter mennesker, som vi tror på, og som har lyst til at arbejde sammen med os i mange år.

 

Send din ansøgning til Anette på mailadressen; ak@skantand.dk Skriv; ”ansøgning klinikassistent (eller klinikassistentelev) Samsø 2017” i emnefeltet.

 

Har du brug for flere oplysninger, så kontakt Anette på telefon; 22311672.

Vores klinikassistenter og elever er ligeledes klar til at fortælle dig om arbejdspladsen, arbejdet og klinikkerne. Du er velkommen til at henvende dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her