Klinikassistentelev til Godt Smil Sønderborg

Har du lyst til at være en del af et fantastisk team med mange kollegaer, og med stor mulighed for at blive verdens bedste klinikassistent, så er det nu du skal søge!

”Hos Godt Smil i Sønderborg har vi et meget stærkt team hvor vi altid hjælper hinanden i svære situationer. Som klinikassistent elev har du mulighed for at koble teorien sammen med det praktiske. Du har mulighed for at komme ind til alle behandlinger og behandlere, både tandlæger og tandplejere. I huset har vi også en tandtekniker som du altid kan spørge om råd i forhold til aftryk og udstøbning.”

- Ardian, Klinikassistentelev hos Godt smil Sønderborg siden 2019

Praktisk info

Godt Smil klinikken i Sønderborg råder over 8 lyse og moderne klinikrum, egen OTP og CBCT, Trios 3Shape scanner og Mikroskop samt eget dentallaboratorium beliggende i Højbjerg. Derudover deler vi lokaler med Tandprotesehuset som beskæftiger 1 klinisk tandtekniker og 2 assistenter.

Vores fantastiske team består i øjeblikket af 6 dygtige tandlæger, 3 topmotiverede tandplejere, 7 engagerede klinikassistenter. Du vil få mødestabile kollegaer der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Læs mere om klinikken og dine kollegaer HER.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med opstart april/maj. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes ved rette kandidat.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig at få en bred faglig uddannelse i et familiært netværk, med kollegaer der gerne vil lære fra sig. Du kommer hos os til at assistere til alle typer af behandlinger, samt hjælpe til i vores reception.

 • Fantastisk arbejdsmiljø med meget høj medarbejdertilfredshed
 • Fagligt stærkt team der alle har sans for oplæring af elever
 • Udfordringer som du selv kan være med til at præge
 • Gode kolleger og socialt sammenhold

Din hverdag og arbejdsopgaver

Som elev har du en vigtig rolle på klinikken og du vil få en række forskellige arbejdsopgaver:

 • Assistere tandlæger ved alle typer af behandlinger
 • Mulighed for lære at arbejde selvstændigt med patienter med tandrensning, aftryk etc.
 • Opgaver i reception med at besvare telefonhenvendelser og mails
 • Opgaver i sterilisation og andre tværgående opgaver

Din personlige profil

 • Du er ambitiøs omkring din uddannelse og tager del i og ansvar for egen læring
 • Du er professionel og struktureret i forhold til dine arbejdsopgaver
 • Du ønsker en glad arbejdsdag hvor der indimellem også er ekstra travlt
 • Du er mødestabil

Ansøgere der har afsluttet grundforløbet foretrækkes eller ny mesterlære kan komme på tale ved rette kandidat.

Hvorfor Godt Smil?

Godt Smil er et større fællesskab hvor vi giver elever gode muligheder for at udvikle sig fagligt. Vi har stor erfaring med at uddanne elever, og du kommer til at lære alle klinikassistentens arbejdsopgaver hos os.

Du bliver naturligvis tilknyttet en elevansvarlig mentor, ligesom vi har faste uddannelsesdage hvor også vores elever selvfølgelig deltager. Derudover handler et godt arbejdsliv også om at have gode kolleger. Derfor prioriterer vi sociale aktiviteter og det at have det sjovt sammen.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores Area Manager Louise Knudsen på tlf. 81 40 65 66 eller mail Louise.Knudsen@godtsmil.dk

Af hensyn til GDPR modtager vi ikke ansøgninger på email. For at komme i betragtning bedes du derfor sende din ansøgning via vores hjemmeside under "Ledige stillinger" ved at klikke på "SØG STILLINGEN".

Jeg håber at vi tales ved!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.